Annonse

Starz har funnet ut en løsning på enda mer pupper og sex på sitt sendeskjema.

Nå har Starz plukket opp en TV-utgave av Steven Soderbergh-filmen The Girlfriend Experience fra 2009 melder The Hollywood Reporter. TV-utgaven til Starz vil i tillegg være en antologi-serie som vi har sett blitt et mer og mer populært format rundt TV-serier etter American Horror Story, Fargo og True Detective. Soderbergh og Philip Fleishman vil være med som produsenter på serien som er plukket opp for 13 episoder, med hver episode på en halvtime.

The Girlfriend Experience utforsker forholdene til de mest eksklusive kurtisanene i USA som gir deres klienter mye mer enn bare sex. Disse formidlere – eller GFEs (Girlfriend Experience) – deler intimitet mer felles til romantiske partnere eller ektemenn og hustruer, blir uekte elskere og fortrolige som er rikt betalt for sin tid av sine klienter.

Mange av disse kvinnene er ekstremt oppnådde. De er alt fra musikere i store orkestre til doktorgrad-kandidater i vitenskap og ofte føler kontroll og økonomisk frihet som GFE gir dem. Spørsmålet er om de definerer en ny slekt av moderne forhold, eller har relasjonene alltid vært transaksjonelle basert på en eller annen form? Sier Fleishman i presseskrivet fra Starz.

Annonse

Filmskaperne og TV-produsentene Lodge Kerrigan (The Americans, The Killing) og Amy Seimetz  vil skrive og dele på regien for alle 13 episodene serien er plukket opp for. Soderbergh har kjent Kerrigan i flere år, mens Seimetz imponerte han både som produsent og skuespiller igjennom blant annet Upstream Color. Seimetz hadde også en betydelig gjesterolle i den tredje sesongen av The Killing, og har gjestespilt på HBO/BBC-komidramaet Family Tree.

Det forventes ikke at Soderbergh vil være veldig involvert i The Girlfriend Experience etter startfasen, om i det hele tatt. Starz sin rival HBO i USA ser ut til å allerede sitte på triggeren for å fornye Soderbergh sin kommende serie The Knick for en ny sesong. Det medisinske periodedramaet som får premiere 8. august på HBO-eide Cinemax har skuespiller Clive Owen i hovedrollen.

Starz på sin side er hektiske til verks for tiden. Kabel-TV kanalen har allerede plukket opp krimdramaet Power for en ny sesong nylig.

I tillegg har kanalen av egenproduksjoner også basketballkomedien Survivor`s Remorse, komiserien Blunt Talk med Patrick Stewart og ballet-dramaet Flesh and Bone på vei. Om det ikke er nok har kanalen ny sesong av Black Sails på vei i 2015, og dramapiloten Blackbirds har en god sjanse for å bli plukket opp til serie.

 

 

 

Annonse