Heroes-rebooten Heroes: Reborn har fått med seg en veteran på laget. Jack Coleman er den første skuespilleren fra superhelt-dramaet satt til å returnere til Heroes: Reborn melder Deadline.

Miniserien Heroes: Reborn som vil være på 13 episoder, mens detaljene er minimale vet vi at den vil ta prinsippet fra serien hvor vanlige mennesker våkner opp for å skjønne at de har superkrefter.

Coleman som spite karakteren Noah Bennet (også kjent som HRG, eller the Man in the Hord-Rimmed Glasses) var med i de aller fleste episodene av serien. Karakteren ble også en av seriens mer populære blant fansen.

NBC har tidligere nevnt at Heroes: Reborn vil ha noen av Heroes-skuespillerne tilbake i sine gamle roller, men hintet også til at serien vil være hovedsakelig rundt de nye karakterene. Deadline skriver også at en håndfull av skuespillere som Zachary Quinto (Sylar) og Milo Ventimiglia (Peter) har fått tilbud, men sagt at de ikke er tilgjengelig for det. Det er også lite trolig at Hayden Panettiere (Claire), Masi Oka (Hiro) og Sendhil Ramamurthy (Mohinder) vil dukke opp i rebooten, i hvert fall flere episoder ettersom skuespillerne har fast roller i serier på andre kanaler.

Coleman har de siste årene hatt betydelige gjesteroller i serier som The Vampire Diaries, The Office, Burn Notice,  Castle og Scandal.

Annonse

Personlig er jeg imot en Heroes-reboot spesielt fordi serieskaper Tim Kring er såpass involvert, men det er ikke bare negativt at de bringer inn Coleman tilbake for rebooten. Det var nettopp en av seriens bedre karakterer, og en karakter som var i fokus i kanskje seriens beste episode, «Company Man» som var skrevet også av Hannibal-skaper Bryan Fuller.

https://www.youtube.com/watch?v=xXUjpHHfTLY

Heroes: Reborn kommer uansett en gang i 2015.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Dr Manhattan
Dr Manhattan
6 år siden

For meg vil han alltid være Stephen Carrington post plastikkirurgi…

Dr Manhattan
Dr Manhattan
6 år siden

For meg vil han alltid være Stephen Carrington post plastikkirurgi…