The Mentalist, Cougar Town og Nashville er noen av seriene som får ny sesong

Del nyheten

Vi samler opp seriene som blir fornyet og kansellert etter forrige oppdatering fredag kveld.

Les også: Hannibal, About A Boy og mer fornyet, Trophy Wife kansellert

parenthood

NBC valgt fredag renske sitt sendeskjema for serier. Noen av disse var Community som vi allerede har skrevet om.

NBC kansellert også komiserien Growing Up Fisher med J.K. Simmons og Jenna Elfman. I tillegg kansellert kanalen dramaseriene Dracula, Revolution, Crisis og Believe. Ingen av dramaseriene lå an til en fornyelse, selv om NBC kanskje kunne gitt en kortere siste sesong til Revolution med seertallene serien fikk i år var det et valg de ikke gjorde.

Av fornyelser venter vi forsatt i dag søndag på svar angående Parenthood sin fremtid. Forhandlingene dreier seg nå om en siste sesong på 13 episoder for å få la serien avslutte historien etter hva som blir totalt 6 sesonger på TV-skjermen.

Oppdatering: Parenthood får offisielt en siste sesong på 13 episoder i høst, mens også Parks And Recreation får en siste sesong etter nyttår. The Michael J. Fox Show er også offesielt kansellert etter å ha vært de-facto kansellert siden februar-mars.

Det virker å komme et klarsignal kanskje i dag, men mer trolig mandag. Skuespillernes kontrakter for en siste kortere sesong av familiedrama er i boks melder Deadline.

Nashville-ABC-season-1-2012-poster

Med komiseriene Cristela og Fresh off The Boat plukket opp til serie av ABC har også kanalen gitt grønt lys for en ny sesong med Tim Allen-komiserien Last Man Standing som sto stille på grunn av forhandlinger med produksjonstudioet til 20th Century FOX som produserer alle de tre komiseriene.

ABC har også fornyet Nashville for en ny sesong på hele 22 episoder som vi tidligere skrev var nærmest å forvente ettersom ABC har hatt en såpass dårlig TV-sesong siden den starta i høst.

På en annen kanal har TBS fornyet den tidligere ABC-serien Cougar Town til en siste sesong som blir sesong 6 av serien som hadde premiere på ABC i 2009.

Den kanskje mest overraskende fornyelsen siden fredag var fornyelsen av The Mentalist for sesong 7. En sesong som er forventet å være seriens siste sesong på 13 episoder. Fornyelsen kommer veldig overraskende siden serien har falt såpass i seertallene at CBS ikke har noe direkte grunn å holde på serie. Det er en serie CBS ikke tjener mye på, og kan tjene mer på med en ny serie (helst fra CBS sine produksjonstudioer). Fornyelsen av The Mentalist kommer fordi Warners Brothers Television som tjener godt på rettigheter til serien ville se den få minst en sesong til.

The Crazy OnesFans av The Crazy Ones må bli med andre serier som Intelligence, Hostages, Bad Teacher og Friends with Better Lives som alle blir kansellert etter en sesong på CBS.

Intelligence og The Crazy Ones startet med gode seertall, men begynte å falle i uke 2 som kanskje førstnevnte er best eksempel på etter å ha falt i ca. 10 millioner seere etter en uke (et fall er alltid å forvente, men ikke fra 16, 4 millioner til 6, 2 millioner på en uke). Både Bad Teacher og Friends With Better Lives ble kansellert etter bare noen få episoder sendt, men det var helt klart ikke noe CBS med flere nye serier neste sesong var villig til å ha hengende.

 

 

 

Annonse