Annonse

NBC og ABC har det siste døgnet fornyet en haug av serier.

I kveld annonsert NBC at de har plukket opp både About A Boy og Hannibal for nye sesonger. About A Boy er den første komiserien på NBC siden 2010 som plukkes opp for en ny sesong. For skuespiller David Walton som har hovedrollen i komiserien er det den syvende serien han har fast rolle på, og eneste serien som har kommet til sesong 2. Komiserien har vært en solid serie for en komiserie hos NBC å være.

Hannibal gjør ok seertall på fredager på NBC, men det er langt fra noe å rope høyt om. Allikevel har serien vært den mest kritikerroste serien på amerikansk nettverks-TV og serien er billig å produsere ettersom produksjonselskapet Gaumont International Television har en avtale på plass.

I natt gikk også ABC fram med fornyelser og kanselleringer. Både Grey`s Anatomy, Scandal, RevengeCastle, The Middle, Modern FamilyResurrection, The Goldbergs og Once Upon a Time ble da fornyet. Suburgatory, Super Fun NightNashville og Last Man Standing sin fornyelse eller kansellering er ikke annonsert.

ABC kansellert også av sine serier Trophy Wife (som sendes på TVNorge), Mixology og The Neighbors.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer