Annonse

Stellan Skargård er hanket inn til River som er neste serien fra Abi Morgan.

BBC bekreftet nylig at Skarsgård vil ha hovedrollen i serien som kommer i 2015 fra Abi Morgan som i fjor vant Emmy for den andre og siste sesongen av The Hour.

River følger den smarte politibetjenten John River (Skargård) som går tynt profesjonelt sett mellom en patologi så ekstrem at han risikerer permanent oppsigelse, og en sunn sinnstilstand som ville kurere ham for hans gave.

Sjefen for innholdet på BBC One, Charlotte Moore sier at Morgan er en av de mest distinktive og originale historiefortellerne, og at hennes evne til å dytte på grensene til sdramasjangeren gjør at River er perfekt for å debutere på BBC One.

BBC One ser ut til å tro at River kan bli den neste store krimdramaet til kanalen etter suksesser med Luther og Sherlock.

Annonse

Morgan som også har produsert og skrevet filmer som Shame og The Iron Lady (som Meryl Streep vant Oscar for) har også skrevet manus for miniseriene Birdsong  og Sex Traffic.

Castingen av Skarsgård til hovedrollen i River betyr trolig at piloten Quarry for amerikanske Cinemax skuespilleren var castet til en stor birolle i ikke går videre til serie.

Skarsgård har i det siste vært å sett i filmer som Thor: The Dark World, Nymphomaniac og norske Kraftidioten.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer