Stellan Skarsgård til Cinemax-piloten Quarry

HBO-eide Cinemax forsetter castingen til piloten Quarry. Nå er Stellan Skarsgård blitt med Noach Taylor (Game of Thrones) den potensielle serien med Logan Marshall-Green i hovedrollen.

loganmarshallgreen__130522202906-275x364
Logan Marshall-Green

Pilotprosjektet Quarry som er basert på en bokserien fra Max Allen Collins (Road to Perdition) er skrevet av Rectify-produsentene Graham Gordy og Michael D. Fuller.

Annonse

Piloten som blir regissert av John Hillcoat kjent for filmer som The Road og Lawless castet i slutten av forrige måned Logan Marshall-Green fra Dark Blue i hovedrollen.

Nå blir en av Skandinavias mest kjente skuespillere med i en sentral rolle på den potensielle serien fra kanalen som har gitt oss serier som Banshee og Strike Back.

noahtaylorgot
Noah Taylor i Game of Thrones. Foto: HBO

Den potensielle serien er satt til 70-tallet og er sentrert rundt en amerikanske snikskyter fra den amerikanske marinen ved navn Quarry (Marshall-Green) som returnerer hjem, bare for å bli utstøtt og demonisert av de han elsker og andre mennesker rundt han. Kampdyktig og desillusjonert blir han rekruttert inn i et nettverk av leiemordere og korrupsjon som sprer seg like langt som Mississippi River.

Skarsgård vil spille karakteren «The Broker», en mystisk mann som bringer Quarry inn i den kriminelle underverden. Taylor vil spille Buddy, en leiemorder som hjelper og lærer Quarry hvordan ting skal gjøres.

Cinemax og HBO er ikke helt fremmed i å caste skandinaviske skuespillere i sine serier den siste tiden. I tillegg til norske Kristofer Hivju i Game of Thrones har Cinemax-serien Banshee den danske skuespiller Ulrich Thommsen i en fast birolle som er uten tvil en av seriens mest likte karakterer.

Skarsgård som i det siste har dukket opp i Marvel-filmene Thor og storsuksessen The Avengers vil i november igjen te seg i rollen som Dr. Selvig i Marvel-universet i Thor-oppfølgeren Thor: Dark Worlds.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter