Thomas Dekker til Backstrom

Serien Backstrom, basert på den svenske bokserien, har sikret seg Thomas Dekker i en av rollene.

Stjernen fra Terminator: The Sarah Connor Chronicles var opprinnelig tilknyttet prosjektet da det var hos CBS, men etter at nyheten om at Fox tok over så var ikke navnet hans nevnt. Nå melder tvguide.com at han igjen er tilknyttet prosjektet.

Annonse

Serien har The Office-stjernen Rainn Wilson i hovedrollen. Dekker vil spiller en kar med navnet Gregory Valentine. Han har ikke spilt i en TV-serie siden The Secret Circle, men er involvert i et halvt dusin filmer. Den unge skuespilleren har spilt i en rekke serier (7th Heaven, CSI, Heroes, Honey, I Shrinked The Kids). Han startet karrieren sin alt som barn, en av hans første roller var som Picards sønn i Star Trek: Generations i 1994. Han spilte også i en episode av The Nanny.

Han har ikke helt hatt hellet med seg i seriene hvor han er en av stjernene. Både The Secret Circle og Terminator: The Sarah Connor Chronicles fikk ikke lange tiden på TV-skjermen.

13 episoder er bestilt, innspilling starter i år.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: