Fox Norge er «Årets TV-kanal»!

Annonse

Det ble overlegen seier til kanalen som gir oss ferske episoder av populære serier.

To TVNorge-kanaler ble ingen match for Fox Norge, som stakk av med den klareste seieren i kategorien for «Årets TV-kanal». Hele 65% stemte på kanalen. TVNorge fulgte på 2. plass (21%) og MAX på 3. (14%). De nominerte ble valgt ut på bakgrunn av topplister fra lesere og redaksjonen.

Det er ikke mer enn 3 år siden kanalen startet sendinger i Norge. I 2011 kom Murdoch-eide kanalen på luften under navnet Fox Crime, men endret navn i 2013.

Kanalen frister med en rekke serier. At den stakk av med seieren er imponerende, spesielt med tanke på at den er relativt fersk og liten – i tillegg til at den ikke kan skilt med egenproduserte serier.

Men kanalen har en joker i The Walking Dead. Serien er kanskje USAs mest populære for tiden, og FOX Norge har sendt episoder kun få dager etter amerikansk premiere. Slikt setter leserne pris på. Det er ikke den eneste serien de er raskt ute med.

Dette sender nok et klart signal til andre kanaler. Vi seriegeeks er utålmodige, gi oss ferske episoder av kvalitetsserier og vi vil sette pris på det.

Kanalen var i tillegg nominert i kategorien «Årets seriemester», hvor den endte på 2. plass bak Netflix.

Vi gratulerer Fox Norge med seieren! Vi ønsker også å takke alle lesere som bidro med lister og som deltok i avstemning!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X