NBC fornyer Revolution, Grimm, Chicago Fire, Parenthood og Law & Order:SUV

Annonse

NBC har fornyet sine sterkste serier, og alle har fått full sesong på 22 episoder.

I en pressemelding uttaler underholdningssjef Jennifer Salke at nettverket er spesielt fornøyd fornyelsen av de to ferske seriene Revolution og Chicago Fire. Revolution startet bra, og har klart å holde seg på et jevnt godt nivå gjennom sesong, til tross for en svært lang sendepause i vinter. Faktisk har serien vært den best ratede dramaserien blant ABC, CBS, NBC og Fox denne sesongen med et score på 4,6 i målgruppen 18-49 år og i gjennomsnitt 11,8 millioner seere. Chicago Fire startet mer beskjedent, men har gradvis vokst gjennom sesongen, og nå er også en spinoff-serie under planlegging.

Fornyelsen av Law & Order: SUV kommer før en nye avtale med stjerne Mariska Hargitay er på plass. Grimm gjør det også stadig bedre, og ble nylig flyttet fra fredag til tirsdag og nyter n godt av drahjelp fra The Voice.

På dramasiden så mangler Hannibal og Deception fra listen. Hannibal premierte for bare noen uker tilbake til gode seertall og rating, men disse tallene har siden fallt noe, så her velger de muligens å gi den noe mer tid før de tar en beslutning. SIrien har stort sett blitt møtt med gode kritikker – Serienytts Steffen var svært imponert over første episode.

Ryktene skal ha det til at døren ikke er helt lukket for Deception sin del. Såpeserien kan muligens komme tilbake med en kortere sesong, muligens midt i sesongen. Serien har ikke vært noen stor seermagnet og undertegnede lot seg ikke akkurat begeistre av de første episodene.

 

Mange komedier usikre – Parks and Recreation så godt som sikker

Mange av NBC-komediene befinner seg i grenseland og beslutningen kan gå begge veier. Det ser lyst ut for nykommeren The New Normal som nylig vant en GLAAD-pris og stammer fra topprodusent Ryan Murphy. Go On med Matthew Perry er også med i kampen om fornyelse. Kult-favoritten Community har en usikker fremtid, det samme gjelder flerkamera-komediene Whitney og Guys With Kids.

En komedie som trolig vil få fornyet tillitt er Parks and Recreation.

Les også: Tidlige indikasjoner på hvilke piloter som ligger godt an for å bli plukket opp

6 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X