Denne artikkelen er skrevet sammen med Steffen Jensen Linus Stø.

Et nytt år betyr nye muligheter – og ikke minst en drøss av splitter nye serier som kjemper om en plass på vår allerede tettpakkede tv-kalender.

Vi har samlet sammen en liten liste over serier vi gleder oss til å bli bedre kjent med – og noen vi fortsatt er litt usikre på.

Dette er serier som kommer på utenlandsk tv i år, og hvor noen allerede er bekreftet til norsk TV. Vi tar forbehold om at datoer og annet kan endre seg.

Oppdatert: 27/01 klokken 10:14.

Annonse

Serier vi ser frem til

The Americans

theamericansfxheader

«En mann og hans kone lever et tilsynelatende vanlig liv i USA under den kalde krigen på 80-tallet. Det deres barn, venner og FBI-nabo ikke vet er at begge er spioner for Sovjetunionen»

Fra den tidligere CIA-offiseren Joe Weisberg kommer The Americans i samarbeid med Justified-skaperen Graham Yost. Dette er et lovende drama om den kalde krigen som inneholder spenning, tilhørighet og mer. The Americans er kanskje den mest lovende nye serien på nyåret. Serien har en god cast med Brother And Sister-skuespilleren Matthew Rhys og Felicity-stjerna Keri Russell i hovedrollene, i tillegg til skuespillere som Noah Emmerich og Emmy-vinner Margo Martindale (Justified) i biroller.

Vi trenger en spennende serie om konspirasjoner nå som både Homeland og The Hour er av lufta i nesten et år. The Americans er så langt godt mottatt av kritikerne, og den ser bra ut så langt. Vi gleder oss, forhåpentligvis er 80-tallet intakt med stilen og det musikalske.

The Americans har premiere på FX Networks 30. januar.

http://www.youtube.com/watch?v=p-qEGs-3lnk

 

The Following

thefollwoing53

«En tidligere FBI-agent tar opp jakten på en utspekulert seriemorder som kommuniserer med andre drapsmenn og medhjelpere»

Seriemordere er ved siden av cheeseburgeren en av USAs største eksportartikler, og vi begynner strengt tatt å bli litt lei disse utskuddene, gjør vi ikke? Allikevel er det flere ting ved The Following, blant annet castingen av bunnsolide Kevin Bacon og James Purefoy, som får oss interesserte.

Forhåndsklippene viser en serie som ikke virker å være redd for å dykke ned i mørket, og flere amerikanske skribenter har blitt positivt overrasket over pilotens evne til å gjøre det uventede med kjent materiale.

The Following er skapt av Kevin Williamson, en mann som hadde grei teft for drapsmenn på 90-tallet etter å ha skrevet de ikoniske Skrik-filmene, I Know What You Did Last Summer og Dawsons Creek. Forhåpentligvis klarer Williamson fremdeles å presse ut noe forfriskende i en sjanger som sårt trenger oppussing.

The Following kommer på FOX 21.januar, og til våren på TVNorge.

http://www.youtube.com/watch?v=F_c3PNs1eV8

 

Top of The Lake

Topofthelakesundance

«Etterforsker Robin Griffin forsøker å finne igjen jenta Tui som mystisk blir borte, som starter et vanskelig søk etter jenta på New Zealand»

Top of The Lake har vært utsatt og utsatt på BBC, men nå er den endelig klar for tv-skjermen. Med en god cast både av amerikanske og britiske skuespillere er denne miniserien ledet av Mad Men-skuespilleren Elisabeth Moss i hovedrollen sammen med navn som Peter Mullan (Harry Potter), Lucy Lawless (Spartatucs) og Oscar-vinner Holly Hunter (The Piano) i andre roller.

Serien ser ut til å by på en innvikla forsvinningsgåte som inneholder Elisabeth Moss som en politietterforsker, Peter Mullan som en narkokonge til å vise omgivelsene til New Zealand på en flott måte. Forhåpentligvis et krimdrama verdt å se på til Luther og Sherlock returnerer senere i år.

Top of The Lake har premiere i mars på BBC Two.

 

 House of Cards

houseofcardsheader

«Den hensynsløse politikeren Frank Underwood vil gjøre alt – og litt til – for å innta Det Hvite Hus»

Netflix sitt ess i ermet i kampen om streaming-publikummet handler ikke om kunsten å bygge korthus, men om det skjøre og ustabile politiske livet i Washington.

Åpningsepisoden står mesterregissør David Fincher bak, og han fungerer også som produsent sammen med hovedrolleinnehaver Kevin Spacey. Sist disse to herrene samarbeidet var resultatet syv groteske drap i krimklassikeren Se7en, og Spacey vil også denne gangen begå noen synder i rollen som Frank Underwood.

Noe av det mest spennende med House of Cards er at alle episodene av seriens første sesong slippes samme dag. Dette er Netflix nye fremgangsmåte for egenproduksjoner, og vil visstnok revolusjonere seriedistribusjonen over hele verden (!) om vi skal tro tjenesten selv. Kanskje betyr dette frislippet også en endring i hvordan tv-serier blir skrevet og produsert – med større vekt på det helhetlige.

House of Cards ser altså ikke bare ut til å bli en knakendes god serie – det kan godt hende den vil sette et par nye standarder i samme slengen.

House of Cards har premiere 1.februar på Netflix

 

Legit

legit_fx

«Komikeren Jim forsøker å bli legitim i livet. Oppmuntret i sitt søk får han støtte av sin beste venn Steve og hans handikappede bror Billy.»

I 2012 skuffet FX Networks med sin eneste nye ikke-animerte komiserie, Anger Managment, men det var trolig kanalens forsøk på å nå ut til massene med et stort navn. Det klarte de. Men FX har i lang tid produsert glimrende undervurderte komiserier som The League, It`s Always Sunny In Phildelphia, Louie og animerte Archer, og det er på denne hylla vi håper I Louie-aktige Legit havner. Serien som er litt hemmelighetsfull ser så langt ut til å være ganske lovende for de som liker komiseriene til FX Networks, men kanskje mest spesielt Louie.

 Legit får vi en historie om komikeren Jim (Jim Jeffries) som prøver å gjøre opp for seg etter år som «drittsekk», og med det hjelper han sine venner Steve (Dan Bakkedahl) og Billy (DJ Qualls), eller de han. Det ser ut til å være en fin blanding av drama og komedie i serien fra den vulgære komikeren Jim Jefferies, som står for serien sammen med Peter O`Fallon skapte kultfilmen Suicide Kings, og er kjent for serier som de små litt undervurderte seriene The Riches og The Unusuals.

Legit kommer 13. Januar på FX Networks.

 

Spies of Warzawa

spiesofwarzawa

I 1937 blir Oberst og krigsveteranen Jean-Francois Mercier dratt inn i en verden av bortføringer, svik og intrigeri de diplomatiske gatehjørnene i Warsaw. Idet han faller for den parisiske advokaten Anna begynner tyske tankser å dra seg igjennom de polske skogene.

I denne kommende miniserien har Dr.Who-stjernen David Tennant og Janet Montgomery (Human Target) i hovedrollene med andre britiske navn som Anton Lesser (The Hour) og Julian Glover (Game of Thrones) på rollelisten.

Duoen Dick Clement og Ian La Frenais (The Bank Job/Lovejoy) har skrevet miniserien, basert på boken med samme navn som følger spionkrigen mellom fransk og tysk etternetting rett før 2. verdenskrig.

Filmet i Polen er Spies of Warzawa basert på den intelligenet, romantiske og spennende spionhistorie satt i tiden før krigen som endret Europa, basert på Alan Furst’s sin kjente novelle The Spies Of Warsaw.

Spies of Warzawa har premiere 9. januar på BBC Four.

 

Banshee

banshee_faf

Mannen bak True Blood og Six Feet Under står for actiondramaet Banshee. Det vi har sett av serien er en lovende fortelling om en by fullt av kjeltringer med Proctor (Ulrich Thommsen) som en av byens verste. Allikevel kommer enda verre mennesker inn på banen i en historie fylt av leiemordere, tyver, kjeltringer og andre defuse personer.

Actionkvaliteten er til stede som med Cinemax sine utgaver av Strike Back. Til tross for en litt merkelig oppbygging leverer serien også på underholdningsverdien og suspensen vi gjerne ville hatt sett Alan Ball kunne levert i sin siste tid på True Blood. Er du ute etter noe spennende med action, så er kanskje Banshee et greit valg.

Banshee kommer på Cinemax 11. januar. På C More og HBO Nordic har den premiere 12. januar.

 

Mr. Selfridge

mrselfridgew4r42

Møt amerikaneren som gjorde shopping spennende på 1800-tallet i London i dette periodedramaet.

Inntil Downton Abbey returnerer til høsten er Mr. Selfridge det nye periodedramaet fra kanalen bak serien. I hovedrollen finner vi 3 ganger Emmy-vinner Jeremy Piven i hovedrollen. Piven som var det beste med Entourage har hovedrollen i  dette lovende britiske periodedramaet.

Bilder og trailere har så langt vist en energisk Piven som Selfridge i det han både ender opp i bråk med en brite. Nydelige kostymer og ekstraordinære sett er i likhet med søsterserien Downton Abbey på plass, og vi kan ha kanskje en spennende nok serie om mote igjen siden HBO-serien How To Make It In America.

Mr. Selfridge hadde premiere på ITV 6.januar og kommer senere på NRK i 2013.

 

Monday Mornings

mondaymorningstnt

 

Det medisinske dramaet følger de profesjonelle og personlige livene til 5 leger på sykehuset Chelsea General i Portland, Oregon.

David E. Kelley har levert flere greie serier mener vi, enten det var Boston Public eller The Practice, for å ikke nevne spinoff`en av sistnevnte, Boston Legal. Og ved unntak av den litt flaue dramaet Harry`s Law er Kelley`s neste serie ut Monday Mornings som tidlig blant amerikanske kritikere har blitt uttalt som det mest beherskete fra Kelley siden The Practice.

Om du savner medisinske dramaer som Chicago Hope og Akutten ser Monday Mornings å være brukbart medisinsk drama for deg. Med Alfred Molina (Spider-Man 2), Jamie Bamber (Battlestar Galactica), Bill Irwin (Lights Out) og Vhing Rhames (Pulp Ficiton) har serien en ganske så brukbar cast med også Oscar-nominerte Hal Holbrook (Into The Wild) i en gjesterolle.

Monday Mornings har premiere 4. februar på TNT.

 

Family Tree

familytreehbo

 

«3o-årige Tom velger å finne ut mer av sin families identitet etter å ha mistet jobben og kjæresten, noe som setter han på kurs til ukjent mennesker og steder.»

Den kommende serien fra amerikanske HBO og britiske BBC har The IT Crowd-skuespiller Chris O’Dowd i hovedrollen idet skuespilleren mer og mer begynner å komme på film og tv. Fra Girls til Bridemaids og indie-filmer som Frankie Goes Boom skuffer O`Dowd sjelden.

Christopher Guest som er en av skaperne bak liksomdokumentaren This is Spinal Tap (hvor han også hadde rollen som Nigel Tufnel) har skapt serien som følger en mann i 30årene sin oppsøker sine merkelig slektsrøtter. Med både britiske og amerikanske skuespillere inneholder serien flere kjente fjes, som Fred Willard og Ed Begely Jr. som har alle dukket opp i flere filmer fra Guest.

Vi får forhåpentligvis se mer av serien etter hvert som tiden nærmer seg premieren i vår. Liksomdokumentarene til Guest har vært filmer verdt å se, og vi håper at Guest gjør det bra litt utenfor dette i Family Tree.

Family Tree kommer til våren på HBO og HBO Nordic.

 

Avhengig av når de programsettes:

Hello Ladies

helloladieshboyrwwr

«Stephen er en engelskmann som ser etter drømmedamen i Los Angeles. Mindre sjarmerende og mer desperat enn han tror han er, bestemmer han seg for å infiltrere en glamorøs verden av vakre mennesker med hjelp av sine venner.»

Stephen Merchant er tilbake på tv-skjermen, uten tidligere makker Ricky Gervais i hælene. At det blir på HBO er også svært lovende med en cast som inneholder Merchant i hovedrollen og med Alias-favoritt Kevin Weissman og Nate Torrence fra Mr. Sunshine som hans kompiser. Sett så inn hun dama som spilte kona til Matthew Perry sin karakter på Go On og du har casten til Hello Ladies.

Komiserien ser ut til å være bra for HBO, spesielt når kanalen de siste årene har valgt å vie tid til kvinnefontrede komiserier som Veep, Girls og Enlightened. En Merchant-komiserie som Hello Ladies er noe det HBO trenger akkurat nå etter kanselleringer av serier som Bored To Death og How To Make It In America de siste årene. La oss også håpe at noe av Merchant sin magi som Darren Lamb fremdeles sitter intakt også, for Kenny Powers ser ikke ut til å returnere i 2013.

Hello Ladies kommer mellom våren og høsten 2013 på HBO og HBO Nordic.

 

Hannibal

hannibalheader

«Ser nærmere på forholdet mellom FBI-profilør William Graham og Dr. Hannibal Lecter – før de to herrene endte opp som hverandres største fiender»

Serien er skapt av Bryan Fuller, mannen bak de undervurderte seriene Dead Like Me, Wonderfalls og Pushing Daisies. Det er et lovende tegn at NBC likte piloten så godt at de umiddelbart bestilte en full sesong på 13 episoder.

Castingen av Mads Mikkelsen i tittelrollen virker  som en fulltreffer. Vi har kun sett korte klipp fra traileren å dømme i fra, men er allikevel overbevist om at dansken klarer å utstråle den samme intellektuelle barbarismen som Hopkins. Resten av casten virker også stødig, med blant annet Hugh Dancy og Caroline Dhavernas. Sistnevnte fungerte glimrende under Fullers vinger i Wonderfalls.

Det er alltid en risikosport å kaste for mye lys på en mystisk figur som Dr. Lecter – noe den skrekkelig svake oppvekstsåpa Hannibal Rising var et trist bevis på. Vi har likevel stor tro på at Fuller vil ta psykopaten ned en vei som er verdt å følge, og at serien også klarer å gjøre William Graham til noe mer enn en streit hovedfigur.

Hannibal skal etter planen komme på NBC våren 2013, og senere på TVNorge.

 

Ray Donovan

raydonovan42442

Ray Donovan er en «fikser» for de rike og berømte i Los Angeles som på hjemmefornten både sliter med hans familie og hans krminelle far som nettopp har kommet ut av fengsel.

Fra Southland-skaperen Ann Biderman kommer Ray Donovan med Liev Schreiber i tittelrollen. Seriens første sesong består av 12 episoder, og er Showtime sin første dramaserie siden Homeland.

Serien er et lovende ensembledrama med veteraner som Elliot Gould og Jon Voigt i birollene med andre kjente tv-fjes som Deadwood-veteran Paula Malcomson og Peter Jacobson fra House i rollene. Med stikkord som kriminalitet, Hollywood, familie, og trøbbel, hva er det ikke å like?

Ray Donovan kommer i juni på Showtime.

 

Serier vi er avventende til

Bates Motel

batesmotell323

«Utforsker livene til psykopaten Norman Bates og moren Norma fra Hitchcock-klassikeren Psycho – satt i en moderne setting»

Filmkjennere vil lynkjapt knytte navnet Bates Motel til det lugubre krypinnet hvor historiens mest kjente «drap i dusjen»-scene utspilte seg. Nå skal A&E – kanalen mest kjent for å produsere de livsendrende dokumentarene Storage Wars og Dog  the Bounty Hunter – vise hva som skjedde før Janet Leigh sjekket inn på dødens motel.

Vi skal ikke erte A&E for mye. Kanalen har faktisk produsert den glemte Sidney Lumet-perlen 100 Centre Street – som ble sendt i de sene nattetimer på TV2 for en del år tilbake – og krimserien Longmire som Vidar likte godt. Det er en tynn, men temmelig solid CV.

Noen vil alltid rynke på nesen når folk rører ved gamle klassikere, men forhåpentligvis klarer Bates Motel å utvide universet uten å tråkke på originalmaterialet. Serien ser ut til å mikse tradisjonell tenåringsangst med mørke grøss, og Nestor Carbonell og Vera Farmiga er rutinerte skuespillere som forhåpentligvis kan heve de unge og mer ukjente navnene.

Bates Motel kommer på A&E i mars.

 

Recitfy

Rectify

«Daniel Holden returnerer til det normale livet etter å ha sonet 19 år på death row før DNA-bevis viste at han ikke var drapsmannen»

Oscar-vinnende produsenten (og skuespiller) Ray McKinnon som lagde den Oscar-vinnende kortfilmen The Accountant er klar med sin første tv-serie. McKinnon som vi på skuespiller-sida har sett i roller på serier som Deadwood og Sons of Anarchy får med seg den Oscar-vinnende produsenten Mark Johnson, kjent for filmen Rain Man og kritikerroste tv-serien Breaking Bad.

På skuespillersida finner vi Adan Young i hovedrollen, med navn som Oscar-nominerte Hal Holbrook (Into The Wild), Deadwood-skuespiller W. Earl Brown, 24-skuespiller Clayne Crawford og stjerneskuddet Adelaide Clemens som spilte mot Benedict Cumberbatch i miniserien Parades End.

Recitfy som er den første originale serien til Sundance Channel lover godt så langt, og la oss håpe vi har en ny kanal som kan produsere gode engasjerende dramaserier.

Recitfy har premiere 22. april på Sundance Channel.

 

 

 

Da Vinci Demons

davinci244

«I en verden hvor tanker og tro er kontrollert strever en 25-år gammel Leonardo Da Vinci med å bekjempe religionens makt. Samtidig sliter han med byrdene av å leve med sitt nærmest overmenneskelige intellekt»

Alle historikeres favorittgeni får åtte episoder på TV i 2013, men serien ser neppe ut til å følge tradisjonelle skolebøker. Traileren viser nemlig eksplosjoner, konspiratoriske gamle menn og heterofil sex – alt akkopagnert av en eller annen aggressiv elektronika-låt.

Det er vanskelig å si om denne intense fantasitilnærmingen er en god måte å behandle en av historiens store menn på, men forfatter David S. Goyer har i hvert fall en grei CV å vise til med sin involvering i Batman-filmene. I hovedrollen finner britiske tv-skuespillere som Tom Riley fra Bedlam, samt Laura Haddock (How To Not Live Your Life) og Laura Pulver (True Blood/Sherlock) i birollene. Ikke akkurat en cast pakket med store navn, men vi nordmenn kan i det minste se frem til å se Jan Erik Madsen i en mindre rolle som en viss Kaptein Zircher.

Da Vinci’s Demons kommer på Starz og Fox Crime Norge i april.

http://www.youtube.com/watch?v=n1zVl6p3yFs

 

Vikings

vikingsrwr

Vikings fra The Tudors-skaperen Michael Hirst virker så langt å være helt greit, men vi har med Hatfields & McCoys opplevd at History Channel dro ut handlingen litt mer enn nødvendig i produksjonen. Riktignok lover så langt Vikings litt bedre, som er kanalens andre manusbaserte produksjon for en kanal som egentlig ikke produserer manusbaserte og delvis fiksjonelle  produksjoner som den kommende vikingserien.

Vikings har så langt en god cast, bestående av navn stødige skuespillere som Gabriel Byrne, Gustaf Skarsgård og Travis Fimmel med norske Thorbjørn Harr og Donal Logue i mindre roller. Forhåpentligvis vil Vikings vise seg å være noe svært interessant, spesielt for oss nordmenn som en slags forrett til den populære Game of Thornes som også kommer i vår med ny sesong.

Vikings kommer på amerikanske History Channel 3. mars. Kommer på HBO Nordic 4. mars.

http://www.youtube.com/watch?v=6TrAGIcfKX8

 

Hemlock Grove

hemlockgrove4342

«Grøsserserie om drapet på en ung jente i en småby i Pennsylvania. Samtidig går ryktes om at farlige vesener lusker i byens skygger»

Eli Roth hjalp ikke den øst-europeiske turistindustrien med sine blodige Hostel-filmer. Nå skal han gjøre Pennsylvania til et lite attraktivt reisemål ved å adaptere Brian McGreevey’s horrorroman Hemlock Grove.

Roth har kalt novellen «smart, dark, complex, and at times terrifying», men vi stiller oss automatisk litt tvilende til en mann som mente torturporno var god filmunderholdning. Roth kan kanskje kutte av lemmer, men makter mannen å bygge et univers med en skummel, egenartet atmosfære, backet opp av en solid historie og fascinerende karakterer?

Hemlock Grove har i det minste et kobbel av erfarne produsenter med på laget – som Eric Newman (Children of Men, Dawn of the Dead) og Michael Connolly (How To Train Your Dragon og Battlestar Galactica). Forhåpentligvis har Netflix valgt å samarbeide med disse herrene fordi de er overbevist om at denne serien kan være med på å etablere plattformen som en leverandør av egenprodusert kvalitet.

Hemlock Grove slippes på Netflix i april.

 

Friend Me

friendmeCBS

To venner i 20-årene har flyttet fra Indiana til Los Angeles for å starte nye kule jobber. Deres problem er at de ikke blir enige om hvordan de skal møte andre mennesker i byen.

Mye av den grunnen til at vi setter serien som en serie vi er avventende til er den lille informasjonen som har kommet. Ettersom serien kommer på CBS er det også at serien vil bli fylt av laugh-track, i likhet med alle komiserier på kanalen som har kjemper som 2 Broke Girls, Two And A Half Men og The Big Bang Theory er noe vi frykter.

Med film-ikonet «McLuvin» (eller Christopher Mintz-Plasse som han heter) fra Superbad og Kick-Ass har serien også med Nicholas Braun fra Red State og Perks of Being a Wallflower som utgjør en lovende komedie-cast fylt av unge skuespillere.

Friend Me kommer våren 2013 på CBS.

 

Zero Hour

zerohour4r2424

«En redaktør av et skeptikermagasin blir dratt inn i en av verdenshistoriens mest komplekse konspirasjoner når kona bortføres»

Man holdes ikke akkurat våken av forventninger over Zero Hour, men for oss som liker å meske oss i tøvete konspirasjoner er det likevel en serie å se frem til. Traileren lover oss mystiske klokker, kidnappinger, nazister og skumle spedbarn, så hva mer kan man egentlig ønske. Nazistiske spedbarn, kanskje?

Mannen bak serien er Paul Scheuring, mest kjent for alle ser ut til å hate – Prison Break. Men la oss ikke glemme at førstesesongen med fengselsfuglene faktisk var svært spennende, og hadde akkurat den energien en serie som Zero Hour trenger. Med seg på laget har Scheuring den franske forfatteren Pierre Morel, som har regissert fartsfylte saker som Taken og District 13.

Zero Hour blir neppe vårens smarteste eventyr, men kanskje kan den bli en av de mer underholdende.

Zero Hour vil ha premiere på ABC 13.februar og på TVNorge i løpet av våren.

http://www.youtube.com/watch?v=RW7WkjOChew

 

Golden Boy

goldenboyrrwwrrw

«En ung mann i Los Angeles sin historie fra politibetjent til politimester i LAPD.»

Fra Chuck og NYPD Blue-veteranen Nicholas Wootton kommer dette biografiske krimdramaet med Bedlam-skuespilleren Theo James i hovedrollen. Dramaet kommer fram i alle disse med politidramaene mye på grunn av casten som består av også stødige navn som Chi McBride, Kevin Alejandro og Holt McCallany.

Forhåpentligvis er Golden Boy noe i ånden til politiserier som NYPD Blue og Homicide: Life on The Street som klarte å få fram spennende karakterer som allikevel var «helt vanlige» politifolk. Slike politiserier lages rett og slett ikke lengre i dag så godt, og det er litt manko av på tv. Om det ikke skuffer helt så forhåpentligvis noe som klarer å underholde nok for late søndager.

Golden Boy har premiere på CBS 26. februar.

http://www.youtube.com/watch?v=P1iQI-3yFmI

 

Flere serier vi ser fram til

Denne lista er bare noe av det vi er spent på i 2013. Vi vil som tidligere returnere med en ny liste til sommeren/høsten for hva som dukker opp etter sommeren når vi vet mer. Der har vi allerede potensielt godbiter som Masters of Sex med Martin Sheen og Lizzy Caplan allerede som en favoritt.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
8 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Prient Mahes
Prient Mahes
7 år siden

Jeg er glad ting ikke kommer samtidig, da er det like greit å droppe studiene

Stephen
7 år siden

Jeg håper for all del av Friend Me blir spart for laugh-track, selv om det er blitt et must for alt på CBS som er komedie.

Stephen
7 år siden

Legit var veldig god synes jeg og. Det og House of Cards med The Americans (som forsetter å motta positiv) viser tidlig et lovende serieår når det kommer til nye serier.

Første anmeldelsen av Top of The Lake kom i dag http://www.hollywoodreporter.com/review/top-lake-sundance-review-414082

Britisk tv premiere i mars.

Prient Mahes
Prient Mahes
7 år siden

Legit var over all forventning, den var veldig bra.

Prient Mahes
Prient Mahes
7 år siden

Jeg er glad ting ikke kommer samtidig, da er det like greit å droppe studiene. Ble veldig nysgjerrig på Top of The Lake, de andre hadde jeg mer eller mindre hørt om. Spent på den med «McLuvin». Håper virkelig ikke House of Cards skuffer.

Steffen Stø
7 år siden

Jeg håper for all del av Friend Me blir spart for laugh-track, selv om det er blitt et must for alt på CBS som er komedie.

Steffen Stø
7 år siden

Legit var veldig god synes jeg og. Det og House of Cards med The Americans (som forsetter å motta positiv) viser tidlig et lovende serieår når det kommer til nye serier.

Første anmeldelsen av Top of The Lake kom i dag http://www.hollywoodreporter.com/review/top-lake-sundance-review-414082

Britisk tv premiere i mars.

Prient Mahes
Prient Mahes
7 år siden

Legit var over all forventning, den var veldig bra.