Ny uke – nye spoilers! Denne gangen med hint fra The Vampire Diaries, Gossip Girl, How I Met Your Mother, Revenge, Private Practice, True Blood, The Mentalist, Parks & Recreation, Community, Homeland, The New Normal, Cougar Town og Suburgatory. 

Og husk – vil du ikke vite noe, så snu i tide! (og med det så mener jeg nå!)

 

The Vampire Diaries

Annonse

Sesong 4 episode 2 heter Memorial og her er den offisielle beskrivelsen av episoden:

“Pastor Young (guest star Michael Reilly Burke) and the Town Council members begin rounding up the vampires and their supporters, leading to an unexpected tragedy.”

I kjent Mystic Fall-stil så vil en sørgelig hendelse gå over i ren terror når noe eller noen avbryter minnesermonien. Kanskje er det den nye hensynsløse vampyrjegeren (Todd Williams) som er urokråka? Vi vet at han vil gjøre sin entré i denne episoden og han skal etter sigende ha noen imponerende triks opp i ermet.

I tillegg så mistenker Caroline at noe er galt med Tyler og ber om hjelp fra Stefan.

Gossip GirlNoen vil ha på seg forlovelsesring i slutten av sesongpremieren, men det er en tvist… Vi kan også se frem til et bryllup (se bilder under), men nok en gang så er det en tvist (jeg aner et mønster….)

Rehabliteringsklinikken som stadig besøkes har for øvrig fått et nytt navn. Tidligere het den The Ostroff Center, oppkalt etter den tidligere kanalsjefen Dawn Ostroff. Nå har den fått nytt navn, og vi kan jo gjette hva det er…. (hint: ny kanalsjef heter Mark Pedowitz)

Vi kan også se frem til mye god og bitchy dialog mellom Blair og Georgina og se også opp for Dan som gir Blair en tøff verbal overhaling over hennes dysfunksjonelle forhold til Chuck som bokstavlig talt gjør henne målløs. I tillegg har noen en stor hemmelighet, og vedkommende har initialer BB…

Og hvis du tror at alt er roser og champagne for Chuck og  Blair etter en steamy natt i Monte Carlo, så tenk om igjen… De vil bestemme seg for å utsette reunionen til de har fått orden i sakene sine på hver sin kant. Og dette betyr selvsagt massevis av fristelser på veien. Blant annet en vakker tidligere forretningsforbindelse av Chuck sin far og sjefen for et PR-byrå som hjelper Blair sitt moteselskap.

Og for de som allerede ser helt frem mot seriefinalen, så tyder casting-nytt på at den vil inneholde en søt liten 3-åring med mørkt hår og mørke øyne. Så da kan dere jo begynne spekulasjonene på hvem hans foreldre kan være.

Og hvem er så Gossip Girl? Denne sesongen vil det bli avslørt. I denne videoen forteller skuespillerne hvem de tror det er. Hvem tror du?

http://youtu.be/nBMzXkAGFwA

How I Met Your Mother

True Blood-skuespiller Joe Manganiello vender tilbake i gjesterolle som Brad. Han dukker opp i episode 8 (med tittelen Twelve Horny Women), og da vil han være advokaten som argumenterer mot Marshall i en sak om forurensing. Og han klarer i samme prosess å gjøre alle i rettssalen småkåte.

Og er det noen sjanse for et gjensyn med Robin Sparkles? Jepp! Vi får et glimt av henne i samme episoden som Manganiello er med. Vi får da et par flashbacks til 1997 og Robin husker at hennes popstjerne alter ego hadde en krangel på hotellrommet sitt og hvor en canadisk Mountie dukker opp på grunn av en klage på støynivået. Og et annet minne om at hun får en pris for å være den greieste hotellgjesten hotellet noensinne har hatt….  Om begge minnene er like reelle kan man jo lure på…

Trenger du en oppfriskning på Robin Sparkles? Hva med monster-hiten «Let’s go to the mall»?


Community

Stopp pressen! Abed sitt kjærlighetsliv er i ferd med å …. eksistere. I episode 7 som har fått tittelen “Herstory of Dance” så får vår snodige venn oppmerksomhet fra en småskrullete søt jente med navn Kat.

Men antagelig så er det nok Jessica som vil få mest oppmerksomhet fra Abed. Hun er en afrikansk-amerikansk skjønnhet som har hatt en så skjermet oppdragelse at hun ikke har sett så mange filmer…

Community lager parodi på [Spoiler]

Revenge

Fikk du med deg sesongpremieren av Revenge (enda ikke på norsk tv)? Da fikk vi et glimt av Aiden – en annen av Takeda sine studenter. Vi vil se mer av han fremover. I følge serieskaper Mike Kelley så vil vi få en episode som forteller mer om hans bakhistorie, inkludert hvordan han møtte Emily og hva som knytter dem sammen.

Senere når Daniel og Emily ikke er på talefot og Jack er utilgjengelig, så er det en mulighet der for Aiden. Men Emily er ikke den mest interesserte. Han har mye han må gjøre opp for med henne først, ettersom han gjorde noe mot henne som Emily har vanskelig for å tilgi (sjokk).

Og Emily sin sidekick, Nolan, er ikke akkurat Aiden sin største fan. Han opplever at Aiden kommer inn og stjeler “jenta hans”.

Og apropos sesongpremieren? Hva med den gufne introen med båten Amanda som har sunket og en avrevet arm? Mike Kelley bekrefter at armen tilhører en mann, så det utelukker jo en del. Han hinter også om at det vil finne sted antagelig to bryllup inntil vi kommer til det punktet hvor armen flyter rundt under vann. Og et av dem skal visstnok finne sted samme dag som båten synker.

Parks and Recreation

Interessert i en oppdatering på Ron sitt kjærlighetsliv? Seriesjef Mike Schur forteller at gjesteskuespiller Lucy Lawless sin karakter Diane er en høy, vakker, kommanderende og veldig morsom, sjarmerende og dyktig… alt Ron ser etter i en kvinne.

Men hennes status som enslig forsørger for to unge og uskikkelige jenter som omtales som “litt mer rotete enn Ron er vandt til” får han til å vurdere frem og tilbake om han ønsker å prøve på et forhold til henne.

Er det virkelig noe å lure på??

Cougar Town

Bobby vil prøve å lykkes innen food truck-businessen, men kutter i kjent stil noen hjørner.. Han bestemmer seg nemlig for å selge videre en annen restaurant sine burgere. Det kan ikke gå bra…

I sesong 4 episode 5 så vil vi dessuten møte Erin, en gammel high school klassekamerat av Travis som har gjennomgått kjønnsskifte-operasjon. De leter nå etter en «vakker ung mann» som kan ha rollen.

Fikk du forresten med deg den nye promoen?

The New Normal

Vi kan glede oss til et bryllup – på en måte…

Det hele starter med at Shania forteller at hun og en klassekamerat later som de er forlovet og at de skal stelle i stand et liksom-bryllup. Bryan og Rocky får blod på tann og starter planleggingen av det som tegner til å bli sesongens høydepunkt.

Ikke alle skal være like begeistret for Shania sitt “bryllup”. Jane prøver  å avlyse hele greia, men David kommer til unsettning og tar samtidig en livsendrende avgjørelse. Bryan så sin side vil rekruttere Clint til å lede sermonien.

The New Normal ble nylig plukket opp til full sesong.

The Mentalist

Forrige ukes [Spoiler] Alert gav hint noen hint om hva som kommer for Jane og Lisbon. Denne uken fokuserer vi på Van Pelt, Rigsby og Cho!

Vi kan forvente å se en ny kar i Van Pelt sin fremtid. Seriesjef Bruno Heller forteller at de opprinnelig hadde planlagt mer emosjonelle historier for henne og Rigsby, men dette ble komplisert av Amanda Righetti sin graviditet som ikke vil bli skrevet inn i serien. Men det betyr ikke at historien er over for Van Pelt og Rigsby, bare utsatt litt.

Mens vi er inne på Rigsby, så vil han krysse veier med faren sin igjen. The Mentalist-seere husker sikkert at pappa Rigsbyhar et langt kriminelt rulleblad og at far og sønn ikke akkurat er på godfot om dagen. Vi kan forvente en konfrontasjon mellom Rigsby senior og junior i episode 4.

Cho derimot vil begynne å jobbe på si for et annet CBS-team, noe som leder han til et overraskende møte med noen fra fortiden hans.

True Blood

Rutger Hauer er ikke det eneste nye fjeset som dukker opp i sesong 6 av HBO sitt overnaturlige drama. Det søkes nå etter noen til å fylle rollen som Ben, en ultra-sjarmerende kjekkas i slutten av 20-årene eller begynnelsen av 30-årene. Han skal visstnok være magnetisk både for menn og kvinner og bruker sin sørstatssjarm til å skjule en mørk, mørk side.

Ben skal være fast karakter og vil krysse veier med Sookie like etter at han ankommer Bon Temps.

Har du casting-ideer?

Private Practice


Addison finner omsider ut at Mark (fra Grey’s Anatomy) er død. Dette vil virkelig påvirke forholdet hennes til Jake. Hun sørger virkelig, forteller Kate Walsh (Addison). Det blir noen skjær i sjøen og det er interessant å se hvordan hun takler det samtidig som hun har et forhold til Jake.

Hvor mye vil hun fortelle han, hvor mye tier hun og og vi ser at hun har blandede følelser knyttet til dette.

Homeland


Ryktene går om at det er en virkelig “game-changer” på gang i episode 2.02 som vises søndag 7.oktober i USA. Vi kan avsløre at den omhandler Brody og at det fører han inn i en virkelig prekær posisjon.

Men han vil ikke ha spesielt mye tid til å bry seg ettersom han bokstavlig talt må grave seg ut av et enda større hull i episode 3. Mye å glede seg til med andre ord fra årets store Emmy-vinner.

Her kan dere se mer om hva vi har i vente i denne sesongen av Homeland:

http://youtu.be/Lh2JVrQ3k7I

 Suburgatory

Liker du den søte lille intro-sangen til Suburgatory? I den kommende sesongenpremieren så vil vi få litt bakhistorie for sangen når Tessa entrer scenen i et talentshow. Visste du at Jane Levy kunne synge?

http://youtu.be/7EKLSzVrxcY

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer