[SPOILER] ALERT – nytt fra Fringe, The Mentalist, Go On, Grey’s Anatomy, Glee m.fl

Del nyheten

I disse dager starter så vel nye som gamle serier opp igjen som perler på en snor. Her er noen hint om hva som er i vente i serier som The Big Bang Theory, Once Upon A Time, Hawawii Five-0, Fringe, The Mentalist, The Vampire Diaries, Grey’s Anatomy, Glee, Modern Family, Parks and Recreation, Go On og Army Wives.

Og husk – vil du ikke vite noe? Da er du på feil artikkel!

 

The Big Bang Theory

Vil Leonard noen gang date noen andre enn Penny? Margo Harshman som hadde en rolle i den kortlevde NBC-komedien Bent, dukker opp i serien som Sheldon sin nye assistent. Hun får raskt en god tone med Leonard og dette leder til komplikasjoner. Verken Amy eller Penny stoler på henne og dette medfører at de to begir seg ut på spionoppdrag for å lære mer om henne.

Vi kan også se frem til en Halloween-episode hvor handlingen er lagt til en stor fest. Forbered deg på Amy og Sheldon i matchende kostymer. De har en latterlig ide som selvsagt ikke fungerer etter intensjonen.

Once Upon A Time

Hvis du har kikket på promoklipp fra Once Upon a Time sesong 2 så har du kanskje lagt merke til at Belle (Emilie de Ravin) ikke er helt enig  med Rumplestilskin/Mr Gold sine planer. Belle sin til stedeværelse vil skape uforutsette komplikasjoner for Rumplestiltskin. Han er en nitidig mann og han har en nøye uttenkt plan han jobber etter. Det var lite som tilsa at Belle noensinne vil dukke opp igjen og han er en fyr som alltid tidligere har valgt makt over kjærlighet.

Nå er han imidlertid presentert med en ny sjanse med en kvinne han alltid angret på at han gav slipp på…

Her er et klipp fra serien:

https://www.youtube.com/watch?v=HrZ7O3kybXw

 

Hawaii Five-0

Har du sett sesong 3 premieren av Hawaii Five-0? Christine Lahti var bra som Steve McGarrett sin mor og den mystiske Shelbourne. Men enda mer overraskende enn at hun er i live etter alle disse årene, er det faktum at hun kom i fra en konfrontasjon med Wo Fat med livet i behold… Hva skjedde mellom dem?

Svaret vil du ikke få med en gang. Lahti har signert kontrakt på fire episoder foreløpig, men hun antar at det kan bli flere. Men det som er sikkert er at møte mellom de to allerede er filmet og vil trolig bli brukt i flashbacks senere. Da vil sannheten bli avslørt. En het spekulasjon er at McGarrett sin nemesis også er halvbroren hans… Har du en teori om hva som foregår? Fortell oss om det i kommentarfeltet.

Fringe

Mange lurer kanskje på om Henry Ian Cusick som hadde en rolle som Simon Foster i flashforward-episoden forrige sesong, vil dukke opp igjen. Det siste vi så var at han var fanget i amber ved siden av William Bell. Det vi allerede vet er at William Bell vil dukke opp igjen, og om Bell kommer seg løs så bør Foster også ha en sjanse…

Og sjefsprodusent J.H. Wyman forsikrer oss om at Simon vil dukke opp igjen, i en eller annen form.

 

Apropos Henry Ian Cusick….

The Mentalist

Henry Ian Cusick har fått en gjesterolle i CBS-krimserien The Mentalist og skal spille en tvilsom karakter. Han vil bli å se i tre episoder i sesong 5 og skal portrettere Tommy Volker, en rik spenningssøker som muligens har forbindelse til mordet på en TV-reporter.

Teamsjef Teresa Lisbon vil også utvikle sin egen Red-John-aktige besettelse. I løpet av en sak som strekker seg over tre episoder så vil hun bli nesten som Tommy Lee Jones i The Fugitive. Men hvem er hun etter? Serieskaperne søker nå etter to potensielle mistenkte: Den ene er en eventyrlysten multimillionær som kjøper romfartøy og reiser til eksotiske steder for å distrahere folk fra å finne ut hva som er kilden til inntektene hans, og den andre er en mystisk offentlig tjenestemann. Uansett hvem det er, så vil i det minste Lisbon få en bedre forståelse for Patrick Jane sin besettelse. Hun utvikler litt at et jaktinstinkt, forteller seriesjef Bruno Heller. Og når du har følt den trangen og behovet, så forstår du andre mennesker med det samme tankesettet bedre.

 

The Vampire Diaries

Det er ofte mye snakk om Elene, Damon og Stefan. Men hva med Matt?

Han var egentlig grunnen til at Elena døde forrige sesong (selv om det var Rebekah som forårsaket ulykken). Og han vil også spille en viktig rolle i transformasjonen hennes fra menneske til vampyr. La oss bare si det slik at han føler seg så skyldig at han vil gjøre omtrent hva som helst for henne – spesielt når hun trenger å spise….

 

https://www.youtube.com/watch?v=ig7SQLHE6Uw

Grey’s Anatomy

Denne uken startet sesong 9 av Grey’s Anatomy opp igjen og det var en time stappet med hendelser. Meredith er så slem med de nye turnuslegene at Bailey, som hadde kallenavnet Nazi, blekner i forhold. De nye legene tørr knapt snakke til henne og hun blir kalt Medusa.

I tillegg kan vi nevne at noen slutter, men ombestemmer seg i siste øyeblikk, noen mister følelsen i hånden, noen mister en kroppsdel og en mister livet…  En av disse tingene har noe med denne nyheten å gjøre…

Det ryktes for øvrig at vi vil få et bedre innblikk i Meredith og Derek sitt sex-liv denne sesongen. Dette har gjort Patrick Dempsey nervøs og han føler han må øke treningsmengden i tilfelle han må vise hud…

Glee

Kevin McHale har lettet på sløret og kan fortelle at Artie fremdeles er keen på Sugar Motta. Så ikke bli overrasket hvis Sugar/Artie kan dukke opp igjen denne sesongen. Forrige sesong så trakk Rory det lengste strået, men nå som han har dratt tilbake til Irland så er mulighetene absolutt til stede.

Hva  så med Will og Emma? Der finnes det både gode og dårlige nyheter. Den gode nyheten er at det blir fokus på dem i episode 4. Den dårlige nyheten er at episoden hetter “The Break-Up”…. Nå betyr ikke nødvendigvis det at akkurat de vil gå hver sin vei, det er tross alt mange par å ta av…

Husker du bølla Karofsky? Mange skulle gjerne sett han tilbake igjen. Sjefsprodusent Brad Falchuk opplyser at det foreløpig ikke foreligger noen planer om hente han tilbake igjen. Han synes de gjorde en god jobb med å avslutte hans historie, men kan ikke utelukke at det kan dukke opp anledninger hvor han vil passe inn. Observante seere som har sett første episode av Last Resort kunne for øvrig se Max Adler (Karofsky)i en mindre gjesterolle.

Glee-skaperne er for øvrig på jakt etter en skuespiller med gode lunger og stemmebånd som skal spille en slem kjakkas som har gått på militærskole og flytter over til McKinley High.

Modern Family

Ferris Bueller kommer til Modern Family!

Eller rettere sagt, Matthew Broderick dukker opp i en gjesterolle.

Ryktene skal ha at han skal spille en nevrotsik venn av Phil. Karakteren hans skal også være homofil og tror at Phil også er det. Og ettersom Phil er seg selv lik, så er han totalt uvitende om misforståelsen rundt hans seksualitet. Jeg spår trøbbel….

Parks and Recreation

En kommede episode har fått tittelen April vs Leslie. Vi spår trøbbel… April kommer tilbake fra Washington med masse motivasjon og er fast bestemt på å ta en mer aktiv rolle på jobb. Det er bare et problem: Det nye forslaget hennes er i direkte konflikt med en ide Leslie allerede har på trappene… Oops..!

Er dette sesongen hvor vi omsider blir introdusert for Pawnee sin borgermester som så langt kun er omtalt men aldri sett? Sjefsprodusent Mike Schur er fremdeles usikker. Han forteller at dersom de kunne finne den riktige, perfekte personen så kunne de laget en storyline med borgermesteren. Men det har samtidig sin sjarm å aldri se han. Det blir på samme måten som Norm sin kone i Cheers eller Howard sin mor i The Big Bang Theory – det mentale bildet seerne danner seg av slike karakterer som eksisterer utenfor tv-ruta, er ofte bedre enn de de kan klare å skape på skjermen. Men om Bill Murray skulle ringe og være klar til innsats, så vil de vurdere det.

 

Go On

Lauren Graham (Parenthood, Gilmore Girls) dukker opp i en gjesterolle i den nye NBC-komedien med Matthew Perry i hovedrollen. Hun skal spille en college-venn og tidligere kollega av Ryan sin avdøde kone. I tillegg så har de to også en gang vært elskere.

Graham har tidligere spilt seg selv i Perry-komedien Studio 60 on the Sunset Strip.

Army Wives

Lifetime har fornyet dramaserien Army Wivevs. Men hva skjer med Kim Delaney?

Hun har ingen avtale for sesong 7 på plass, så mest sannsynlig så vil hun ikke komme tilbake som fast karakter. Men kilder knyttet til serien insisterer på at en endelig beslutning ikke er tatt enda. Antagelig så vil det ikke avgjøres før nærmere produksjonsstart senere i år.

 

En kvinnelige hovedkarakter går døden i møte!

Ausiello fra TVLine har kommet med følgende hint om en serie hvor en sentral kvinnelige karakter vil få en ublid skjebne:

I en times-lang serie som har gått i mer enn fire sesonger men mindre enn ni, så vil en av de kvinnelige hovedkarakterene avgå med døden. Og som om ikke det var ille nok, så vil det hele skje “off-screen” og i en bilulykke.

Skuespilleren dette gjelder er allerede på vei ut av serien, så dette kommer antagelig ikke som et kjempesjokk på fansen. Men seerne vil ikke få mulligheten til å ta farvel med karakteren på skjermen, noe som garantert vil føre til oppstandelse.

Har du noen formening om hvem det kan være?

Annonse