Forrige sesongfinale av Grey’s Anatomy var av den eksplosive sorten. Fortvilte fans ble vitne til at flere av legene ved sykehuset mistet livet. Serieskaper Shonda Rhimes bekrefter nå at nok en sentral karakter vil forlate serien i starten av kommende sesong.

Denne artikkelen inneholder spoilers fra sesong 8

Eric Dane henger fra seg legefrakken i sesong 9.

 

I kjølvannet av den sjokkerende avslutningen av sesong 8, hintet Rhimes om at flere leger muligens ville forlate sykehuset. Nå viser det seg av hun hadde rett i det.

Annonse

Eric Dane som spiller Dr Mark Sloan, og som ble et fortvilet vitne til at hans store kjærlighet Lexie Grey (Chyler Leigh) døde av skadene hun fikk i flykræsjet, har nå bestemt seg for å legge fra seg stetoskopet og forlater den medisinske dramaserien etter seks år.

Men fortvil ikke – vi har ikke sett det siste av McSteamy helt enda.

 

Dane uttalte til følgende til nettside TVLine:

[quote]“I am extremely grateful to everyone at Grey’s, ABC and Shondaland for the experience and memories I have had over the course of this run. It has been wonderful to work alongside and learn from a creative force such as Shonda Rhimes.”[/quote]

Shonda Rhimes beskriver McSteamy som en av de mest elskede karakterene i Grey’s Anatomy og forsikrer fansen at det å forlate serien har vært en vanskelig beslutning for Eric Dane å ta. Etter flere samtaler har de i felleskap kommet frem til at dette var riktig tidspunkt å avslutte Dr Sloan sin karriere ved Seattle Grace. Eric Dane ser frem til å prøve seg på andre prosjekter i tiden fremover.

 

Minneverdig entré

Eric Dane dukket først opp i slutten av sesong 2 og gjorde en ganske minneverdig entré i det han kom ut fra Addison (Kate Walsh) sitt steamy baderom kun iført et lite håndkle. Kallenavnet McSteamy dukket opp umiddelbart etterpå. Karakteren ble såpass godt likt at han kom tilbake i sesong 3 og da som fast karakter.

Etter å ha viklet seg ut av firkantdramaet med Addison, Derek og Meredith, så har Dr Sloan hatt et turbulent av og på-forhold til Lexie. Dette forholdet endte tragisk, men i motsetning til Lexie så er det antatt at Mark vil overleve.

I følge interne kilder så vil McSteamy antagelig komme tilbake i sesong 9 i flere episoder og dermed få en skikkelig avskjed.

 

Nye leger sjekker inn.

Med Eric Dane sin avgang i tillegg til Chyler Leigh (Lexie) og Kim Raver (Teddy) så går Grey’s Anatomy inn i sin 9.sesong med tre færre faste karakterer. Det er forventet at de andre vil bli i minst to sesonger til.

For å fylle tomrommet så er Friday Night Lights alumnus Gaius Charles og True Blood-skuespiller Camilla Luddington hentet inn som nye leger.

Camille Luddington og Gaius Charles blir en del av legestaben ved Seattle Grace i sesong 9 av ‘Grey’s Anatomy’

Grey’s Anatomy sin 9.sesong starter torsdag 27.september.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here