Det er et hav av spoilere der ute og hvis du er av den nysgjerrige sorten, så kanskje vi kan tilfredsstille litt av behovet ditt her.

Husk det er ingen skam å snu!

Og er det noen serier du ikke ønsker å lese spoilere om, så kan navigere til teksten ved å klikke på den lille rundingen bytter til bildevisning. Da kan du trykke kun på de seriene du ønsker å lese om fremfor å bla deg gjennom alle slidene.

 

Annonse

Revenge


Vil Emily få hevn over Ashley for at hun har begynt å date eksen hennes Daniel?  I følge serieskaper Mike Kelley så er det ikke tilfeldig at Emily er venn med Ashley. Hun valgte å gjøre seg til venns med henne da hun ankom the Hamptons og Emily har således et par kort opp i ermet mot Ashley hvis hun skulle velge å bruke dem.

Selv om det startet som en brikke i spillet hennes, så utviklet Emily ekte følelser for Daniel og disse må hun selv klare å løsrive seg fra. Men hun har fremdeles et godt øye til han. Og Daniel sin følelser for Emily vil skape problemer for han og Ashley.

Vi kan også se frem til å se Victoria Grayson sin mor denne sesongen og hun skal spilles av Adrienne Barbeau. Nå ser også serieskaperne etter noen som kan spille en yngre versjon av Barbeau sin karakter. Og ja, det betyr at vi kan se frem til flashbacks til Victoria sin barndom da moren prioriterte jakten på rike menn fremfor sin egen datter.

E.J. Bonilla RevengeEn mann fra Nolan sin fortid!  E.J. Bonilla er hyret inn for å spille en mann fra Nolan (Gabriel Mann) sin fortid. Akkurat hva slags forhold disse to har hatt tidligere er ikke klart, men gitt at tek-geniet Nolan har en bifil legning, så kan det godt være snakk om en eks-kjæreste. I så fall vil dette utvilsomt skape trøbbel i hans nåværende flørting med sin nye NolCorp kollega Padma (Dilshad Vadsaria).

 

Vampire Diaries

Vil Elena fortsette å være surmulende og nedfor etter overgangen til vampyr? Sjefsprodusent Julie Plec lover at det er morsomme scener på gang for den ferske vampyren. – Hun vil gå gjennom litt av hvert. Og en av de tingene vi vil gjøre denne sesongen er å vise hvordan det er å bli en vampyr, med høydepunkter, vorter og hele spekteret. Pluss – det ryktes at Elena fester så hardt en episode at hun til og med finner frem trakta og høljer nedpå (og nei, det er ikke blod).

Det kan også virke som om Stefan og Elena har funnet lykken igjen. Vil dette holde fremover? Julie Plec mener at det ser lovende ut, men at det vil være humper i veien. Allerede i episoden som vises denne uken i USA så blir det trøbbel i paradis… Elena og Stefan vil havne i krangel etter en spesiel “interaksjon” mellom Elena og Damon. Elena gjør noe som sårer Stefan uten at det var hennes intensjon. Hun må da takle konsekvensene av dette.
Kanskje er dette også årsaken til at Stefan og Damon ryker i tottene på hverandre? Hvis du har sett promoen for episode 4.02 så ser du at Stefan drar til Damon… Og visstnok så skal Damon ha fortjent et slag i trynet etter at han forteller Stefan noe han vet vil såre han. Men når det er sagt, så er det slaget slutten på slåsskampen og ikke begynnelsen. Og før episoden er over så sørger Stefan for at Damon blir inkludert i en ekstremt rørende hendelse.

https://www.youtube.com/watch?v=WFKfmRjfLsw

Vegas

Selv om sheriff Lamb er ute etter Savino, så bør også gangsteren seg seg over skulderen etter andre personer. Med andre ord – Savino må snart dukke unna kuler fra andre enn bare folk med politiuniform og sheriff-stjerner!

Lamb på sin side bør kanskje holde et øye med broren sin, deputy Jack. Han har sett seg ut Mia Rizzo (Sarah Jones), datteren til en gangster-kaptein som jobber ved Savoy Hotellet. Det er nesten litt Romeo og Julie over det hele…

The Walking Dead

The Walking Dead er tilbake på norske skjermer 18.oktober med premieren av sesong 3 på Fox Crime. Og selv om mange karakterer falt fra forrige sesong, så må du ikke tro at de gjenværende er utenfor fare… Faktisk så vil ikke alle som puster i starten av episode 2 være med oss når episoden er over.

Preview: The Walking Dead sesong 3 – sterk start!

Michonne og Andrea er adskilt fra resten av gjengen. Vi ser ikke så veldig mye til dem i første episode, og i episode 2 er de faktisk helt fraværende. Hele andre episode vil finne sted i fengselet. Men produsent Robert Kirkman forsikrer oss om at vi har mye i vente fra duoen utover i sesongen.

Les også: The Walking Dead sesong 3 premiere slo alle rekorder

I tegneserien så får Glenn og Maggie en baby. Vil det skje denne sesongen? På spørsmål om dette så svarte Lauren Cohan (Maggie) at vi ikke kommer til å komme så langt denne sesongen, men at vi kan glede oss til at Glenn og Maggie er et sterkt par.

https://www.youtube.com/watch?v=vKw62HvjsTI

Happy Endings

Happy endings er tilbake med sesong 3 på amerikanske skjermer neste uke (23.oktober). Og når vi møter den glade gjengen igjen så har noen byttet karriere. I tillegg har Alex og Dave har tatt en stor avgjørelse sammen som de mest sannsynlig allerede angrer på. Og Penny vil diskutere sin forelskelse i Dave med Max, som helt sikkert har mange gode råd…

Og vent — det er også en pinata-slåsskamp som også har elementer av fyrverkeri.

Og vent – det er enda mer!! Jane’s (Eliza Coupe) har en lesbisk fortid! Cougar Town-skuespiller Briga Heelan som spiller moren til Grayson sitt barn, har fått rollen som Ryan – eks-kjæresten til Jane. Hun dukker opp og får ektemannen Brad til å føle seg ekstremt utilpass. Etter planen dukker hun opp i episode 10.

 

The Menatlist

Episode nr 100 nærmer seg og i den forbindelse så kan vi glede oss til en slags opprinnelses-episode. Vi vil da nemlig få se Patrick Jane sin aller første dager da han startet å jobbe med CBI.

Det betyr også at vi vil se gamle kjente igjen, eksempelvis deres tidligere sjef Virgil Minelli (Gregory Itzin, 24, Covert Affairs) pluss at vi vil få se noen velkjente karakterer i nytt lys. I følge serieskaper Bruno Heller så er det en flott sjanse til å se Jane slik han en gang var og hvordan teamet var før han dukket opp. Da får vi et bedre bilde av hva de har påvirket hverandre.

New Girl

NG_Halloween-Sc29_0097

Jess sin lesbiske gynekolog-venn Sadie (June Diane Raphael) dukker opp igjen. Hun dukker opp med en ny partner og ikke nok med det – hun er gravid også. Dette sender Jess og Cece ut i en baby-spiral når det går opp for dem at deres biologiske klokker tikker.

I den kommende Halloween-episoden så får Jess jobb som zombie på et spøkelseshus men er mer redd for følelsene hennes som er i ferd med å endre seg i forhold til Sam (gjesterolle David Walton). Schmidt og Cece er (uheldigvis) perfekt matchet i sine kostymer, mens Winston og Shelby (gjesterolle Kali Hawk) er milevis fra hverandre i sine.

Nick på sin side får besøk av en gammel flamme fra college (Maria Thayer) som viser sine følelser på en veldig skremmende måte.

Justified

Hvem blir den nye skurken i Justified sin kommede sesong? Sjefsprodusent Graham Yost hinter om at det kanskje ikke bar er en, men flere småskurker med egne historier spredt utover. Og dette virker å være riktig ifølge Walter Goggins. Han forteller at de går tilbake til røttene i serien  og til hovedkarakterene.

Dette betyr i bunn og grunn at det blir enda mer tid for Boyd og Raylan til å tirret hverandre. Forholdet deres har alltid vært omstridt, og hvor Boyd alltid har påstått at de er venner mens Raylan mener de er fiender. Goggins vil ikke bli overrasket om Boyd denne sesongen omsider kommer til konklusjonen at de ikke er venner og at han faktisk ikke liker Raylan…

Les også: Akutten-skuespilleren Ron Eldard til Justified

The Big Bang Theory

I episoden som ble vist forrige uke i USA så ble vi introdusert for Sheldon sin nye assistent som også tegner til å være en potensiell ny flamme for Leonard. Mange liker ikke denne utviklingen og hva det kan bety for Penny og Leonard sin fremtid.

Og hvis du ikke liker det, så vil du garantert ikke like at også Penny vil få en ny kandidat… Hun vil bli kjent med en kjekk, ung collegefyr som Leonard ikke stoler på for fem flate øre. Og han blir garantert ikke fornøyd når fyren hyrer inn Penny til å spille i sin studentfilm.

 

Arrow


Arrow hadde premiere forrige uke i USA og har blitt godt mottatt av både kritikere og seere.

I episode 10 så vil Oliver møte Garfield. Dette er en brannmann som har blitt stygt forbrent for tre år tilbake og aldri kom seg helt etter denne traumatiske opplevelsen. I etterkant har han blitt forlatt av kona og barna og han beskrives nå som en bitter, hatefull mann. Men Garfield er ikke den eneste som er som er hjemsøkt av Garfield sine skader.. Brannsjefen i Starling City sliter også ettersom han var den som ble tvunget til å la Garfield bli igjen…

Stephen Amell (Oliver Queen) og Katie Cassidy (Laurel) var til stede på Comicon i New York forrige helg (se trailer derfra nederst), og svarte villig på spørsmål fra EW.com.

Kan vi se frem til noen Laurel/Oliver flashbacks? Cassidy lover at vi vil få se mer av historien til Laurel og Oliver. Hun legger til at hun virkelig elsker å spille en karakter med «et stort hjerte». Hun mistet søsteren fordi kjæresten hennes hadde et forhold til henne og inviterte henne med på båten hvor hun døde. Det er i bunn og grunn hans feil. Cassidy mener at om dette hadde hendt henne så ville hun aldri klart å tilgi. Laurel har mye sjel og hun er tydeligvis svært sterk ettersom hun prøver å se det beste i alle.

Stephen Amell mener vi kan glede oss til en kampscene i episode 7 som han er spesielt stolt av. Det er mot en karakter som fans av DC tegneserier antagelig vil kjenne igjen. Det er dessuten en scene hvor Oliver er i sivil, og da måtte Amell gjøre alle stuntene selv, siden han da ikke har hetten på.

Her er traileren fra New York comicon:

Suits

Du fikk vel med deg gladnyhten om at Suits er fornyet for sesong 3?

Men før vi kommer så langt så har vi siste halvdel av sesong 2 å glede oss til. Når serien er tilbake med nye episoder etter nyttår så vil vi møte en karakter som beskrives som “en engelsk Louis Litt”.

Nigel er snerpete, uptight og liker teater, opera og Jane Austin-romaner. Du skulle da tro at han og Louis vil bli umiddelbare bestevenner…. Tenk om igjen!

Suburgatory


Suburgatory er endelig tilbake med nye episoder på amerikansk tv! Her er noen smakebiter på hva vi kan se frem til:

  • George + Dallas = Sant! Jepp – allerede i sesong 2 så velger serieskaperne å la disse to motsetningene som utvilsomt har mye kjemi, bli sammen. Seriesjef Kapnek mener det er bare dumt å trekke det ut bare for å trekke det ut. Hun mener det er så mye morsomt å ta ut av dem som par og det ville bli kjedelig å bare se dem date andre ut og ut.
  • Tessa + Ryan = Sant! Den intellektuelle Tessa har så langt ikke gitt storebroren til bestevenninnen Lisa spesielt mye oppmerksomhet til tross for at han er en kjekkas. Han er nemlig litt vel luftig i toppen. Likevel kan vi forvente oss at de vil nærme seg par-status litt ut i sesongen. Kapnek forklarer at Ryan er forelsket i Tessa og ikke klarer å la vær å jakte på henne. Og han har jobbet hardt med å prøve å finne ut hva hun liker og ikke liker. Karakteren er bare så søt og sjarmerende at selv Tessa ikke klarer å motstå han.
  • Tessa sin mor (gjesterolle Malin Akerman) vil skape liv og røre hos familien Altman ved Thanksgiving og juletider. Tessa får mulighet til å bli kjent med moren, og George trøster seg med at han i det minste har en ny kjæreste. Men overraskende nok så synes Dallas synd på eksen hans…
  • Sang og dans! Kapnek avslører at de har hatt en dansekoreograf på settet i fire episoder. De fleste dansetrinnene vil bli utført av Dalia som ikke bare utfordrer Tessa til en danse-duell, men også kommer opp med en omfattende plan for å vinne tilbake husholdersken Carmen. 
  • Se opp for en afrikansk-ameriansk Dalia! I forrige sesong møtte vi Tulsa (Robin Givens) som best kan beskrives som en afrikansk-ameriansk versjon av Dallas. Denne sesongen får vi en Dalia-versjon. Hun heter Daisy og kommer komplett med sidekicks i samme sjanger som Kaitlin, Kenzie og Kamantha. De heter Amber og Amantha!

Nikita

Owen vender tilbake! — I episode 4 sender Amanda (Melinda Clarke) en falsk Division-agent, Anne (gjesterolle Sarah Allen) for å redde Owen (Devon Sawa) fra et russisk fengsel, men Owen klarer å unngå dette og sender en melding til Nikita om at han er fri. Når Nikita finner han så blir Owen sjokkert over å høre at hun nå er med Division, men blir likevel med tilbake.  Michael (Shane West) og Ryan (Noah Bean) er ikke sikker på om de kan stole på Owen, men Nikita står fast ved at han er på deres side.

I en kommende episode av Nikita så vil vi møte Kate. Hun er en kvinne som mener at hennes farlige eks-mann har funnet henne og forfølger henne. Det er bare et problem – mannen hennes er tilsynelatende drept i Texas for fem år siden. Nikita og Owen er på saken. Men det er også kjæresten hennes, Jason Decker og han er en politibetjent.

 

 

Nashville

Undertegnede like det hun så av Nashville med Connie Britton tilbake i storform.

Hvis du skulle føle at bi-historien om ektemannen Teddy sin kampanje som fremtidig borgermester havner veldig på siden av kjernen, så er det verdt å merke seg at også den delen på mange måter handler like mye om Rayna. Rayna er en kvinne som har skapt sin egen karriere og har mer eller mindre brødfødt familien sin i flere tiår. Nå som hun plutselig må spille rollen som politikerfrue  på sidelinjen, så vil det skape konflikter både for henne og for dem som ektepar.

Hun er blant annet bekymret for rollen faren har i valgkampen, men likevel så er hun lojal mot Teddy.

http://www.youtube.com/watch?v=pcYOC3-wZg4

Gossip Girl

Kan vi forvente at Serena vil ende opp med Dan eller Nate i denne siste sesongen av Gossip Girl? Eller er det den nye flammen Steve (Barry Watson, What about Brian, 7th Heaven) som blir mannen i hennes liv på lang sikt?

Vi kan avsløre at hun vil  bli gjenforent med Dan – men det er en tvist. For “Lonely Boy” lurer henne trill rundt. Han trenger nemlig materiell til boken sin… Og når det gjelder Steve, så forsvinner han i noen episoder og dukker opp igjen i episode 8.

Og gjett hvem som er observert tilbake på Gossip Girl-settet? Jepp, det er Taylor Momsen (Jenny) og Connor Paolo (Eric). Hvilken anledning kan ha ført dem tilbake til Upper East Side, mon tro? Dette bildet dukket opp på Twitter denne uken…

Det florerer av rykter og bilder fra innspillingen for tiden og ønsker du ytterligere spoilere så ta en titt på TVFanatic.com sin Gossip Girl seksjon.

Homeland

Video-snutten Brody laget i forkant av det mislykkende attentatforsøket mot vise-presidenten har havnet i hendene på Saul og Carrie. Gledestårer strømmet nedover kinnene da Carrie, som virkelig har slitt med tvil, endelig fikk bekreftet at hun ikke var så gal som alle påstår. Men dette betyr ikke at hun automatisk vil få jobbe sin tilbake i CIA.

Hun havner tilbake på «Brody-watch», men det er en helt annen type operasjon enn i sesong 1. For det første så er det ikke hun som bestemmer denne gangen. Det er en agent spilt av Rupert Friend som har den æren, og han er etter sigende en mester i å skape drama. Men vi har med Carrie og gjøre og hun er ikke den flinkeste til å følge ordre..

Bonus-hint: Episoden som vises på søndag (21.oktober) i USA ender med en STOR utvikling som like gjerne kunne fungert som sesongavslutning. Eller til og med serieavslutning!

http://www.youtube.com/watch?v=0OicCTMOj0g

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer