Selv om seriehøsten er like rundt hjørnet med mange spennende nye serier på plakaten, så jobbes det allerede med utvikling av nye konsepter. Her er siste nytt på pilot-fronten.

 

Internasjonale premieredatoer høsten 2012

 

FOX utvikler The Beach til serie

Fox har kjøpt rettighetene til The Beach, en dramaserie basert på romanen med samme navn fra 1996 skrevet av Alex Garland. Den ble også filmatisert i 2000 med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Andrew Miller har ansvaret for manus. Han skrev blant annet det originale manuset for The Secret Circle og ledet serien sammen med Kevin Williamson.

The Beach handler om en gruppe unge mennesker som ønsker å ta avstand fra samfunnet og prøver å starte på ny igjen i et paradis. De oppdager snart at det å skape en perfekt verden er vanskelig, og det å beskytte den er enda verre.

20th Century Fox TV skal produsere serie-prosjektet.

 

Annonse

ABC har kjøpt dramaserier fra produsent McG

Dette er en av ABC sine første store forpliktelser for neste sesong. Dramaet som enda ikke har fått noen tittel, gjenspeiler den klassiske historien om Romeo og Juliet. Settingen er Venice, en av Californias mest forførende byer, og vi møter to rivaliserende familier og en forbudt og farlig romanse som utspiller seg mens familiene kjemper om kontrollen i byen.

Konseptet har fått en såkalt “Put Pilot Commitment”. Dette er en pilot som nettverkskanalen allerede har forpliktet seg til å sende. Hvis de ombestemmer seg og ikke sender den, så må de betale store bøter til produksjonsstudio. I de fleste tilfeller så garanterer dette at piloten blir plukket opp til serie.

Dette er McG sin første serie for ABC. For tiden er han sjefsprodusent for Supernatural og Nikita på The CW. Han har også en dramapilot, Guilty, under vurdering for høsten 2013 hos Fox Tidligere meritter inkluderer Chuck (NBC), The O.C (Fox), Human Target (Fox) og Fastlane (Fox). Dette er hans første serie som seriesjef/skaper.

 

Guide pilotprosessen

NBC har kjøpt thriller fra Rand Ravich

Etter interesse fra flere kanaler, så har NBC så kjøpt et prosjekt fra serieskaper og produsent Rand Ravich. Prosjektet har foreløpig ikke fått noen tittel, men beskrives som en følelsesmessig ladet actionthriller satt i og rundt Washington DC. Den følger en idealistisk secret service agent som finner seg i episenteret av en internasjonal krise – og det på hans første dag på jobben. Han må krysse både moralske og legale grenser når han navigerer de øverste nivåene av makt og korrupsjon på jakt etter sannheten.

Også dette konseptet har fått put pilot commitment.

FX kjøper musikk/krim drama fra Dr.Dre

FX har inngått en manusavtale med musikk-mogulen Dr Dre. Dramaet skal skrives av Sidney Quashie og prosjektet utforsker dagens Los Angeles gjennom linsen på både musikkbransjen og kriminalitetssiden.

Quashie og Dre skal være sjefsprodusenter sammen med Daniel Schnider fra Dr Dre sitt selskap Crucial TV og Brad Bertner.

 

FOX har inngått manusavtale for politidrama med en tvist

Fox har inngått en manusavtale om et karakterdrevet politidrama fra Cherin Entertainment og 20th Century Fox TV. Konseptet har enda ikke fått noen tittel og manus skal skrives av Chris Levinson (Touch).

Prosjektet er sentrert rundt en krimetterforsker som gradvis er i ferd med å miste hukommelsen. Han er redd for å miste både karrieren og familien og begynner å overvåke hele livet sitt. Det som starter som et forsøk på å fylle inn manglende minner blir til et 24/7 vindu inn i i verden hvor ingenting er som det ser ut til.

I tillegg til Levinson så skal også Peter Chernin og Katherine Pope være med på produsentsiden. I tillegg til Touch så har også Levinson jobbet med Law & Order og Lone Star.

 

NBC ser nærmere på et tidligere medisinsk manus.

Forrige sesong så bestilte NBC to medisinske dramaserier til pilot, County og Do No Harm, hvor sistnevnte ble plukket opp til serie (får premiere midsesong 2013). Det ryktes nå at kanalen ser nærmere på et annet medisinsk drama de utviklet i fjor men ikke bestilte til pilot.

Prosjektet refereres til som «After Hours» eller «The Last Stand» og kommer fra manusforfatterne Gabe Sachs og Jeff Judah, omtales som et medisinsk drama hvor en gruppe tidligere militærleger jobber nattevakt sammen på et sykehus i San Antonio, Texas.

 

Serienytt minner om at piloter ikke nødvendigvis vil ende opp som tv-serie. Les mer om pilotprosessen her.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer