Annonse

Touch som sendes på TV2 her hjemme i Norge er blitt fornyet til en ny sesong av Fox. Ja, det blir mer Kiefer Sutherland på tv-skjermen framover. Samtidig kansellerer kanalen de årets nyheter Alcatraz og The Finder.

Dramaserien Touch fra Heroes-skaper Tim Kring med Kiefer Sutherland fra 24 i hovedrollen får en ny sesong har Fox bestemt.

Serien handler enkemannen og alenefaren Martin (Kiefer Sutherland) som sliter med å få kontakt med sin stumme elleve år gamle sønn David (David Mazouz). Men alt endrer seg da det viser seg at David har evnen til å forutse hva som vil skje i fremtiden. Sosialarbeideren Clea Hopkins (Gugu Mbatha-Raw) mener David blir for mye for Martin, og mot farens vilje plasseres sønnen i fosterhjem. Samtidig begynner Martin å forstå at sønnen har svært unike evner.

Serien har hatt tøffe tider på Fox denne sesongen. Serien har tapt mye mot originale episoder av Person of Interest som den har blitt sendt mot på torsdagskveldene. Serien har fått seertallene halvert siden seriestart i mars (inkludert for forhåndsvisning i slutten av januar).

Les også: Suksess for Global lansering av ‘Touch’

Annonse

Allikevel hjalp seriens gode salg utenfor USA med å få den fornyet til sesong 2. Serien har blitt solgt til store deler av latin-amerika, Asia og Storbritania.

Touch og Bones er de eneste dramaseriene sammen med nylig fornyet Fringe som kommer tilbake neste sesong på kanalen. Med fornyelsen serien går en annen serie fra J.J. Abrams ut av sendeskjemaet til kanalen. Dette med også svært svake seertall for storsatsingen var dette slutten på Alactraz. Serien vil ikke returnere for en ny sesong.

Bones-spinoffen The Finder som har funnet seg til rette på fredager er også blitt kansellert etter svake seertall. Noe som førte serien til å bli tvangsflyttet til fredagskvelder, som ikke en stor dag for seere for de amerikanske nettverkene.

House avsluttes denne måneden på kanalen. I tillegg til at serier som Terra Nova er allerede kansellert, og droppet til videreføring til hos Netflix.

Mer info hos FutonCritic.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer