‘Fringe’ fornyet for en siste sesong

Annonse

Fox fornyer Fringe for en siste og femte sesong på 13 episoder, tiltross for at serien har hatt seriens laveste seertall noensinne den siste tiden. Dermed kan Fringe-fansen puste lettet ut.

Lave seertall setter ikke helt stopper for kult-favoritten Fringe. Serien som sendes på Fox Crime her i Norge får sin siste og femte sesong på 13 episoder neste sesong.

At serien kom til å bli fornyet har muligheten vært mer og mer åpen den siste tiden, med flere serier på kanalen som har gjort det enten dårlig som Touch (opp mot braksuksessen Person of Interest på CBS), eller dårlig nok til kansellering som Alcatraz og The Finder på kanalen.

Serien har falt i seertall under sendingene av ny episoder, men har vært stor når det kommer til opptak på DVR som regnes at over 42% av amerikanere har nå. Samtidig har også serien fått en del god kritikk, særdeles på grunn av John Noble som spiller Walter Bishop og Anna Torv som spiller Oliva Dunham på serien.

En ekstra grunn kan også være at sjefene i Fox liker serien godt nok til å gi den en siste sesong for å avslutte historien den har hatt gående snart i 4 år. Underholdningssjefen på Fox, Kevin Reilly har selv uttalt at serien ikke er noe form for gunstig å forsette på kanalen, men har allikevel sagt at han selv liker serien godt og er stolt over den.

Nå har Fox etter måneder med forhandlinger kommet fram til sammen med produksjonselskapet Bad Robot at serien skal få en verdig slutt på 13 episoder før serien avsluttes for godt. Dermed blir det totalt 100 episoder av Fringe når serien avsluttes neste sesong.

I forbindelse med annonseringen av en ny sesong har Fox lagd en teaser for sesong 5, selv om den fjerde sesongen ikke er helt ferdig på kanalen.

http://www.youtube.com/watch?v=gvWqOZL8JXA

Er du glad for at vi får mer av serien, og mer av John Noble?

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X