‘Supernatural’,’The Vampire Diaries’ og ‘90210’ fornyet

The CW fornyelser Supernatural til ytterligere en sesong til neste sesong. Kanalen fornyer også The Vampire Diaries og 902010. 

The CW fornyer kanalens 3 mest sette serier for nye sesonger, uker i forveien til programlanseringen 17. mai. Fornyelsen av de 3 seriene var forventet, som tidligere skrevet her på Serienytt.

Annonse

Serien Supernatural rundt brødrene som aldri helt dør og bekjemper ondskap blir fornyet for en ny sesong. Dette gjør at neste sesong blir kanalens åttende sesong, første episode i sesong 8 blir også episode nr. 150 av serien.

The Vampire Diaries er også blitt fornyet for en fjerde sesong. Søsterserien Secret Circle ligger an til å gå mot både kansellering og fornyelse for en ny sesong. Vi vil få vite seriens skjebne senere denne måneden.

90210 blir også fornyet for en ny og femte sesong.

Kanalen har allerede plukket opp en ny sesong av reailty-serien America’s Next Top Model.

Ingen avgjørelse om kanalens andre serier som Gossip Girl, Ringer og Niktia er ikke enda annonsert. Alle de 3 seriene er i faresonen, med Ringer fremst til å bli kansellert.  Mer vil vi få vite senere denne måneden når kanalen har programlansering, da får vi vite hva som ikke kommer tilbake, og hva nytt kanalen har å by med i 2012-2013 sesongen.

 

 

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom