The CW plukker opp 5 nye serier til neste sesong. Nyhetene blir blant annet en ny superheltsaga rundt Green Arrow. Kanalen fornyer også seriene Niktia, Gossip Girl og Hart of Dixie. Mens Ringer og The Secret Cirle kanselleres. 

Gossip Girl, Nikita, Hart of Dixie fornyet, Secret Circle og Ringer kansellert

Kanalen velger å fornye Gossip Girl til en siste sesong. Antallet episoder forventes å være på 13 episoder for seriens siste sesong. Niktia og Hart of Dixie er begge fornyet til en full sesong hver på 22 episoder for neste sesong.  Gossip Girl er stor i DVR-opptak og har vært en signatur-serie for kanalen, som også kan kunne gå sammen med nye serien Carrie DiariesHart Of Dixie har vært veldig sterk i elektronisk visning, og Nikita er en stor internasjonal selger for CW sitt søster studio Warner Bros TV.

I mellomtiden, som forventet, blir de fallende nykommerne Ringer og The Secret Circle kansellert, og vil ikke komme tilbake. 90210, Supernatural og The Vampire Diaries er allerede fornyet for nye sesonger.

The CW har plukket opp 5 nye serier for å fylle opp tomrommet etter kanselleringene og avslutninger av serier denne sesongen.

Nye serier til kanalen

The CW har plukket opp nye serier som varierer seg fra superhelter, psykopater til leger og udyr. Kristin Kreuk og Justin Hartley, begge fra Smallville returnerer til kanalen i nye serier. Stephen Amell, Robert Knepper og Meryl Streep sin datter Mamie Gummer blir kanalens nye ansikter også fra høsten av.

Annonse

 

Arrow

Etter et voldsomt forlis, ble milliardær og playboyen Oliver Queen savnet og antatt død i fem år før han blir oppdaget i live på en avsidesliggende øy i Stillehavet. Når han kommer hjem til Starling City der hans mor Moira, elskede søster Thea, og bestevenn Tommy ønsker ham velkommen hjem, men de aner ikke at Oliver har blitt endret av ildprøven han gjennomgikk på øya. Mens Oliver skjuler sannheten om mannen han er blitt, ønsker han desperat å bøte for handlingene han en gang tok. Mest spesielt, søker han forsoning med sin tidligere kjæreste, Laurel Lance. Oliver finner seg til rette og skaper så den hemmelige personligheten Arrow som kjemper for byen med å ta skurkene.

Om dagen spiller Oliver rollen som den velstående, sorgløs og uforsiktig personen han er med sin livvakt og sjåfør John Diggle, mens han skjuler sin hemmelige identitet som han blir til i mørket.  Samtidig er også Laurel sin far, Detective Quentin Lance, fast bestemt på å arrestere den ulovelig borgerverneren  Arrow som opererer i hans by. Samtidig avdekker også Oliver at hans egen mor vet mye mer om den dødelige forliset enn hun sier.

I hovedrollen finner vi Stephen Amell (Hung) som Oliver Queen. I tillegg dukker Colin Donnell (Pan Am) opp som Tommy, Katie Cassidy (Gossip Girl) som Laurel Lance, David Ramsey (Dexter) som John Diggle, Willa Holland (The O.C.) som Thea Queen, med Susanna Thompson (Once And Again) som Moira og Paul Blackthorne (The River) som Quentin Lance.

Seriens første episode ble regissert av David Nutter (Game of Thrones, Smallville). Serien kommer fra Andrew Kreisberg (The Vampire Diaries) og Marc Guggenheim (Eli Stone), historien av Greg Berlanti (Political Animals) og Guggenheim.

Etter suksessen med superhelter tidligere følger kanalen opp med en ny serie rundt superhelten Green Arrow. Men uten å forsette med samme karakteren slik vi så den i Justin Hartley sin skikkelse vi så i Smallville. Hartley dukker opp i en annen ny serie på kanalen.

First Cut

Handlingen sentreres rundt den nyutdannede legeen Emily Barnes, som gleder seg til å forlate sin nerdete bakgrunn og starte på nytt i det profesjonelle arbeidslivet. Bare for å oppdage at livet på sykehuset ikke er så ulikt det hun husker fra high school.

I hovedrollen spiller Mamie Gummer Emily. Med i serien er også Justin Hartley (Smallville) som Will, Michael Rady (The Mentalist) som Mika, Aja Naomi King som Cassandra, Kelly McCreary som Tyra og Necar Zadegan som Gina.

Serien kommer fra Jennie Snyder Urman (Lipstick Jungle), Dan Jinks (Pushing Daisies, filmen Milk) og Bharat Nalluri (miniserien Tsunami). Første episode er regissert av Nalluri.

Cult

Journalist Jeff Sefton (Matt Davis) har lært å le av broren Nate sin nådeløse streng av tvangstanker,spesielt hans siste om et populært TV-show som har hensikt å skade ham. Men da hans broren forsvinner på mystisk vis, tar han Nate sin paranoia alvor, og i prosessen avdekker den mørke underverdenen i TV-serien «Cult», og dens rabiate fans.
Den eneste personensom synes villig til å hjelpe Jeff med sin etterforskning er Skye, en ung vitenskapelig assistent for «Cult», som også har begynt å vokse mistenkelig av de stadig mørke hendelsene rundt showet. Det fiktive show, sentrert på katt-og-mus lek mellom en karismatisk sekt leder Billy Grimm og LAPD detektiv Kelly Collins, har blitt en besettelse for sine seere – og nå har noen av seriens tilhengere tatt sin fiksering til det dødelige ekstreme i den virkelige verden. Som Jeff og Skye grave dypere inn i viften verden, oppdager de at de grusomme vendingene på TV er mye mer enn fantasy for noen svært uheldige mennesker. Seriens blodfans vil drepe for å se hva som skjer videre …
I hovedrollen spiller Matt Davis (The Vampire Diaries) Jeff. Med er også Jessica Lucas (Cloverfield) som Skye, Alona Tal (Veronica Mars) som Kelly Collins og Robert Knepper (Prison Break) som Billy Grimm.

Carrie Diaries

Skeptisk som vi er har kanalen plukket opp en serie som tar for seg Carrie Bradshaw fra HBO-serien og filmene Sex Og Singelliv i hennes yngre dager som tenåring. Så i grunn kan serien fungere.
Det er 1984, og livet er ikke lett for 16-åringen Carrie Bradshaw. Siden moren døde, er Carrie sin yngre søster Dorritt mer opprørsk enn noensinne, og deres far Tom er overveldet med ansvar for plutselig å måtte ta vare på to tenåringsjenter på egen hånd. Carrie sine venner – søte, nerdete Mus, sarkastisk og selvsikker Maggie og følsome Walt – gjør livet utholdelig, men et forstads liv i Connecticut gjør ikke mye for å ta henne på nye tanker. Og selv om ankomsten av en sexy ny utvekslingsstudent, Sebastian bringer litt spenning til Carrie verden, sliter hun med å gå videre fra sorgen. Så når Tom gir Carrie sjansen til å praktikant ved et advokatfirma i Manhattan, hopper hun på sjansen. Carrie øyne er åpnet på grunn av New York City – og når hun møter Larissa, stilredaktør for Interview magazine, blir hun inspirert av kultur og unike individer som utgjør Larissa verden. Carrie sine venner og familie har en stor plass i hjertet hennes, men hun har falt i kjærligheten for første gang med den viktigste mannen i hennes liv -Manhattan og byen New York.AnnaSophia Robb (Soul Surfer) har hovedrollen som Carrie Bradshaw i Carrie Diaries. Med er også Austin Butler (Switched at Birth) som Sebastian, Matt Letscher (Eli Stone) som Tom Bradshaw og Freema Agyeman (Doctor Who) som Larissa Loughton med flere.Serien kommer fra Chuck, Gossip Girl og The O.C.-skaperen Josh Schwartz og hans samarbeidspartner Stephanie Savage (Gossip Girl og The O.C.). Regissøren av filmen Youth In Revolt, Miguel Arteta har regissert første episode av serien.

Beauty And The Beast

Serien følger den kloke etterforskeren Catherine Chandler (Kristin Kreuk). Da hun var tenåring, var vitne Catherine mordet på moren hennes i hendene på to bevæpnede menn. Catherine ville ha blitt drept også, men noen – eller noe – reddet henne. Ingen har noensinne trodd henne, men hun vet det ikke var et dyr som angrep leiemorderne … det var menneskelig.

År har gått, og Catherine er en sterk og trygg politibetjent som arbeider sammen med hennes like talentfull partner, Tess. Mens de etterforsker et mord, oppdager Catherine en ledetråd som fører henne til en kjekk lege ved navn Vincent Keller, som ble angivelig drept av fiendtlig ild, mens på oppdrag i Afghanistan i 2002. Catherine lærer atVincent er faktisk fortsatt i live og at det var han som reddet henne. For mystiske grunner har han blitt tvunget til å leve utenfor det tradisjonelle samfunnet. Vincent har vært i skjul de siste 10 årene for å vokte hans hemmelige – når han er rasende, blir han en skremmende dyr, ute av stand til å kontrollere sin super-styrke og økte sanser .Catherine godtar å beskytte hans identitet i retur for innsikt han måtte ha inn i morens drap. Dermed begynner det komplekse forholdet mellom Catherine
og Vincent, som er sterkt tiltrukket av hverandre, men forstår at deres forbindelse er ekstremt farlig for dem begge.

Kristin Kreuk (Smallville) har hovedrollen som Catherine og Jay Ryan (Terra Nova) som Vincent. Med i birollene er Max Brown (The Tudors) som Evan, Nina Lisandrello (Nurse Jackie) som Tess, Nicole Gale Anderson (Make It or Break It) med Austin Basis og Brian White.

Felicity-produsenten Jennifer Levin og produsenten Sherri Cooper fra Brothers and Sisters har skapt serien løst basert på serien med samme navn fra 80-tallet.

 

 

 

 

 

 

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer