Sesongfinalene er like om hjørnet og her serveres det saftige hint om hva som venter oss i serier som Vampire Diaries, Grey’s Anatomy, Revenge, Once Upon A Time, Homeland, CSI, Suburgatory, Community, Parks & Recreation mm.

Husk – du leser videre på eget ansvar! Spoilers i denne artikkelen følger amerikansk sendeskjema.

 Hint og spoilers fra hele 51 sesongfinaler!

Vampire Diaries

Caroline & Klaus | Caroline har et komplisert forhold til den originale vampyren Klaus. Hun forstår ikke selv hva det er som gjør at hun føler seg tiltrukket til han, på samme måte som mange unge jenter ikke forstår hvorfor de faller for farlige menn. Men en ting er hun sikker på: Sin lojalitet og kjærlighet til Tyler.

Men selv om Caroline er sikker på hva hun føler for Tyler, så vil Tyler ikke være like forsikret. Han er både sjalu og forbannet over hennes nye “vennskap” med personen som gjorde han til en vampyr/varulv og som han har et tilsynelatende ubrytelig bånd til.

Tyler innser selv at han gjorde det mulig for Klaus å innynde seg hos Caroline mens han selv vare borte for å prøve å bryte båndet med Klaus. Og det store spørsmålet gjenstår også – har han virkelig klart å bryte det en gang for alle? Dette får vi svar på i løpet av de neste episodene.

Rebekah | Hvis du er fan av Klaus sin søster Rebekah så blir du antagelig lettet over å høre at moren Esther kun for en kort periode vil ha besatt kroppen hennes og at hun ikke vil ta skade av det.

Denne situasjon er midlertidig og vil løse seg raskt og effektivt i følge seriesjef Julie Plec. Men først vil Esther prøve å bruke Alaric for å oppnå det hun ønsker. Hun ser at hans alter ego er en som virkelig hater vampyrer og kan være en nyttig alliert i forsøket på å drepe sine egne barn. Hun har store planer for vampyr-jegeren i han.

Annonse

Bonnie |  Bonnie er med episoden som vises i USA denne uken. Hun vil dolle seg opp og gå på date. For en liten stund så vil hun virkelig kose seg, men ting har en tendens til å gå filleveien i Mystic Falls, og sesongens Decade Dance er intet unntak. Hennes date, Jaime, vil bli vitne til den andre delen av livet hennes når hun må redde dagen.

Flashbacks med aunt Jenna | Elena kan virkelig trenge noen råd om dagen og hvem bedre til å dele ut det en aunt Jenna? Som du ser av bildet så vil hun bli å se i sesongfinalen som vises 10.mai. Men Elena sin tante er jo død – så hun dukker opp i et flashback når Elena reflekterer tilbake på en tid da ting var mye enklere. Det betyr og så at vi får se moren Miranda (Erin Beute).

Grey’s Anatomy

TVLine har tatt en prat med Sarah Drew som spiller April og hun avslører at alle er i fare i årets sesongfinale og i hvert fall en karakter vil antagelig ikke komme tilbake neste år.

Sesongavslutningen har fått tittelen “Flight” og sammenlignes med episke finaler som ferjekræsjet og sykehus-skytingen. Hun lover at den vil være intens, skremmende, emosjonell og spennende. Halvparten av karakterene vil befinne seg utenfor sykhuset hvor en stor hendelse finner sted, mens resten vil være på sykehuset uten å vite hva som har skjedd. Forhold vil for alltid bli endret… Det er kun tre eller fire personer som ikke er involvert i cliffhangeren i sesongavslutningen.

Mister April jomfrudommen? | Det er ting som tyder på at Kepner og Avery vil gå til sengs. Men Sarah Drew vil ikke avsløre om jomfrudommen ryker eller ikke. Kepner og Avery er gode venner og hun ble overrasket da hun fikk skriptet og så hva som var planlagt. De har på mange måter etablert et bror/søster og bestevenn-forhold, så hun hadde ikke tenkt tanken på at dette kunne skje. Hun lover at de vil få en interessant historie fremover når de må forholde seg til nye linjer som er krysset i forholdet. Det vil bli morsomt, interessant og unikt…

Det er en stressfull tid for legene som nå står ovenfor oppgaven med å bevilgning til å praktisere som leger. April håndterer dette med å bli super-stresset og ikke bare resulterer det i klining med Avery, hun vil også gi en fyr en på trynet og hyle til Meredith.

 

CSI

McKeen er på vei tilbake. Hvordan vi de andre reagere på dette? En ting er i hvert fall sikkert – ingen har mer motvilje mot McKeen enn Nick. En av planene til McKeen vil føre til at teamet sin troverdighet blir svekket, noe Nick ikke liker nevneverdig. I slutten av finalen er Nick kommet så langt at han setter spørsmålstegn med hvordan rettferdighet virker og sin egen rolle i systemet. Han får en eksistensiell krise og han vil vurdere hvorvidt han ønsker å være en del av CSI-teamet lenger.

George Eads er på vei inn til kontraktsforhandlinger for rollen som Nick…

 

The Big Bang Theory

Vil Howard bli tvunget til å velge mellom romreise eller å gifte seg med Bernadette? Hvem sier at han ikke kan få begge deler, eller i det minste prøve? Howard vil prøve å slå to fluer i en smekk i sesongfinalen. En sesongfinale som for øvrig vil inneholdet en episk avslutningsscene om vi skal tro sjefsprodusent Steve Molaro…

Men det ser i det minste ut til at bryllupet vil bli gjennomført og her er bildene som beviser det. Når NASA bestemmer seg for å fremskynde dagen for avreise så bestemmer paret seg for å flytte bryllupet også. Heldigvis så er Penny, Leonard og co klare for å hjelpe dem med å få til en fest i siste liten.

 

Once Upon A Time

Det er tydeligvis ingen grenser for hva Regina vil finne på for å stikke kjepper i hjulene for Mary Margaret/Snow White… Nå som Mary Margaret er ute av fengsel, så bestemmer hun seg for å forsøke å forføre David /Prince Charming. Hun er på jakt etter det som vil såre Snow mest mulig…

Men fatt mot – forsøket vil ikke gå knirkefritt…

 

Homeland

Selv om Carrie er sparket ut av CIA av sin tidligere sjef David Estes, så vil hun likevel reise på oppdrag utelands med Estes sin godkjennelse. Ryktene skal ha det til at serien tar opp tråden 6 måneder etter sesong 1 finalen.

For Brody sin del så vil hans første oppdrag fra Abu Nazir innebære å bryte seg inn i safen på nettopp Estes sitt kontor…

Hva kan vi forvente i Homeland sesong 2

 

Suburgatory

George sitt forhold til Eden (Alicia Silverstone) vil oppleve noen skjær i sjøen. Dette skyldes hovedsakelig er at Eden er surrogatmor til Noah sitt barn. Og Noah vil gå til ekstreme grep for å beskytte sitt kommende barn. Og metodene hans er så ille at de kan få Eden til å flytte tilbake til Montana…

 

Revenge

I siste episode av Revenge klarte Declan for alvor å havne på hat-listen til Grayson-familien. Selv om de aldri var spesielt gode venner, så ble alt forverret i det øyeblikket han endret forklaringen sin og stilte spørsmålstegn ved Charlotte sin troverdighet. Dette selvsagt for å hindre at broren hans ble mer involvert i mordet. Innledningsvis så forstår Declan ikke hvor farlige fiender Grayson-familien virkelig kan være, men dette vil etter hvert bli mer og mer tydelig.

Ved å lyve om hva som skjedde den kvelden for å redde Jack, så har Declan også sørget for å stille seg selv i en potensiell klemme. Det er straffbart å lyve i retten og spesielt Jack vil ha store kvaler med hva lillebroren har gjort.

Og Charlotte er selvsagt rasende over hva kjæresten har gjort. Men det betyr ikke at forholdet deres er over for godt.  Rettsaken mot Daniel vil snart starte, i tillegg kan vi se frem til et par nye ansikter, og mange gamle bekjentskaper dukker opp igjen.

 

90210

Blir det Acky Breaky Heart når Billy Ray Cyrus vender tilbake i en episode i 90210?

I episoden som vises 1.mai så kommer han tilbake som Judd Ridge, countrystjernen som er faren til Austin. Han er tilbake for å lansere country-karrieren til Adrianna. Men Cyrus har også en personlig grunn til å være der – han vil nemlig fremføre sin nye singel Hillbilly Heart.

 

Community

Jeg klarer ikke å dy meg og må bare ta med dette klippet fra Community sin Law & Order-episode. Alltid festlig når det lages spesial-introer 🙂

 

Parks & Recreation

Det nærmer seg valg og en viktig debatt står på agendaen. Her er et klipp fra kommende episode hvor gjengen forebereders seg til innsats:

 

SASO – SesongAvslutningenes Spoiler-Oversikt

Utover våren vil vi følge opp denne listen med teasere over hvilke tvister vi kan forvente oss i seriene som har sesongfinale før sommeren.  Alle punkter merket [SPOILER ALERT] vil etter hvert bli avdekket.. Det er selvsagt fritt frem til å bruke kommentarfeltet til å spekulere i hvilke karakterer og serier som er aktuelle.

Enkelte punkter har et lite + – tegn foran seg. Disse har ekstra informasjon og hint som avdekkes om du klikker på det.

Her har det skjedd saker og ting! Noen [SPOILER ALERTS] har fått inn navn/serie. Og i tillegg så er det dukket opp flere kategorier her…

Antall bekreftede bryllup: Minst 3

 1. Mike og Molly/Mike & Molly
 2. Jules og Grayson/Cougar Town
 3. JJ og Will / Criminal Minds
 4. Jimmy og Breena /NCIS

Antall mulige bryllup: Minst 2

 1. Lemon og George/Hart of Dixie
 2. Wolowitz og Bernadette/The Big Bang Theory
 3. Will og Emma / Glee

Antall bryllupspartnere avslørt via flash forward:  Minst 1

 1. Barney og [SPOILER ALERT]/How I Met Your Mother

Antall par som har sex for første gang: Minst 1
[toggle_simple title=»1. SPOILER ALERT» width=»Width of toggle box»] Dette er et par som mange fans ønsker at skal bli sammen og som nå faktisk vil ha sex for første gang.
Hintene er som følger:

 • Duoen er å finne i en serie som går på ABC, Fox eller The CW.
 • Dette er absolutt IKKE en drømmesekvens.
 • Fans av paret vil bli fornøyd
 • Noen vil kanskje mumle i skjegget om at dette var for tidlig å føre dem sammen. Noen vil kanskje påstå at man hopper over litt for mange steg for at det skal bli ordentlig tilfredsstillende.
 • Selve akten vil finne sted i sesongfinalen
 • Akten vil finne sted i noen sitt hus. Med hus så menes enten et hus, en leilighet, et loft, en husbåt eller en pappeske. Det betyr imidlertid at det iKKE skjer UTE.
 • Begge personene er menneskelige.
 • Det er en dramaserie
 • Serien er ikke ny denne sesongen, men er heller ikke en 10-år gammel veteran.
 • Paret er ikke sammen når dette skjer.

[/toggle_simple]

Antall sjokkerende graviditeter: Minst 1

 1. [SPOILER ALERT]

Antall babyer som blir født og/eller adoptert: Minst 1

 1. Lily og Marshall/How I Met Your Mother
 2. [SPOILER ALERT]

Antall par som slår opp/skiller seg: Minst 3

 1. [SPOILER ALERT]
 2. [SPOILER ALERT]
 3. [SPOILER ALERT]
 4. [SPOILER ALERT]

Antall par som blir sammen igjen: Minst 3

 1. 90210
 2. [SPOILER ALERT]
 3. [SPOILER ALERT]

Antall dødsfall: Minst 6

 1. NCIS: LA
 2. Community
 3. Once Upon A Time
 4. Revenge
 5. [SPOILER ALERT]
 6. [SPOILER ALERT]

Antall karakterer som uteksamineres: Minst 12

 1. Rachel/Glee
 2. Finn/Glee
 3. Kurt/Glee
 4. Mercedes/Glee
 5. Puck/Glee*
 6. Quinn/Glee
 7. Mike/Glee
 8. Santana/Glee
 9. Brittany/Glee*
 10. Sam/Glee
 11. Haley/Modern Family
 12. Jake / Two and A Half Men

* med mindre de må gå om igjen ett år… 🙂

Antall mulige dødsfall: Minst 4

 1. 90210
 2.  [SPOILER ALERT]
 3. [SPOILER ALERT]
 4. [SPOILER ALERT]

Antall som gjenoppstår og/eller har store tilbakekomster: Minst 8

 1. Sheriff Graham / Once Upon A Time
 2. Thirteen / House
 3. Kutner / House
 4. Marsters / House
 5. Avery / 30 Rock
 6. Jeffrey McKeen / CSI
 7. [SPOILER ALERT]
 8. [SPOILER ALERT]

Antall som får sparken/slutter/bytter jobb: Minst 2

 1. [SPOILER ALERT]
 2.  [SPOILER ALERT]

Antall personer som havner utpå igjen: Minst 1

 1. [SPOILER ALERT]

Antall forlovelser. Minst 2

 1. [SPOILER ALERT]
 2. [SPOILER ALERT]

Antall tidshopp: Minst 1

 1. Desperate Housewives

Antall drømmehus som ferdigstilles: Minst 1

 1. Derek and Meredith/Grey’s Anatomy

Kilde SASO: TVLine

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer