Spoilerfest! Hint fra hele 51 sesongfinaler!

Annonse

Sesongavslutningene nærmer seg med stormskritt og nysgjerrige sjeler kan her finne noen hint om hva vi har i vente. Spoilers fra hele 51 nettverksserier er samlet her.

Klikk på fanene under for å hente frem informasjonen. Les videre på eget ansvar!

Castle

Hva kan vi forvente? | Battlestar Galactica og Dollhouse alumnus Tahmoh Penikett starter noe som kan være en potensiell gjentagende gjesterolle i kommende sesong, som Cole Maddox, en kald og kalkulerende mann med militær bakgrunn.

Når det gjelder forholdet mellom Castle og Beckett, så kan vi forvente oss en veldig emosjonell finale hvor mye kommer frem i lyset. I tillegg kommer Captain Montgomery sin kone, Evelyn (Judith Scott) tilbake når hendelser tvinger dem til å vurdere om saken Castle og Beckett etterforsker kan være linket til mordet på Beckett sin mor.

Cougar Town

Hva kan vi forvente? | Romantikk er i luften. Jules og Grayson gifter seg omsider – og det er ikke de eneste som tar store skritt i kjærllighetslivet. Sjefsprodusent Bill Lawrence forteller at det gjøres et stort skritt forover mellom de noe uanstendige, men kjemifylte vennene Travis og Laurie.

Desperate Housewives

Hva kan vi forvente? | Serien avslutter sin åtte år lange vei med at Katherine Mayfair, den lesbiske husfruen spilt av Dana Delany vender tilbake til Wisteria Lane. Og det ville ikke være en seriefinale om vi ikke sluttet sirkelen med kvinnen som startet alt sammen. Serieskaper Marc Cherry avslører nemlig at det er stor sannsynlighet for at man får se Mary Alice igjen også. Det var hennes kommentarer som startet serien og hun vil også avslutte den.

Når det gjelder skjebnen for damene i gata, så vil serien få en tilfredsstillende slutt mener serieskaperen. Hvorvidt alle ender opp lykkelige eller ikke, vil han ikke si noe om. Men at avslutningene er passende for hver enkelt, kan han love.

GCB

Hva kan vi forvente? | Sesongfinalen heter «Revelations,» så det er bare å forberede seg på store skandaler når de kristne bitchene reiser til Mexico for markeringen av Carlene sitt byggeprosjekt «Condos for Christian Living.» Spesielt så er det en hemmelighet fra Ripp sin fortid som vil bli avslørt og som snur han og Carlene sitt forhold opp ned.

Grey’s Anatomy

Hva kan vi forvente? | Hvilke leger klarte å passere eksamen? Vil noen ta farvel med Seattle Grace? Hva skjer med Cristina og Owen? Så mange spørsmål, inkludert det viktigste av alle: Vil vi noensinne se Meredith og Derek sitt drømmehjem? Serieskaper Shonda Rhimes er faktisk ikke helt sikker selv når det gjelder drømmehjemmet, så her må vi bare å se…

The Middle

Hva kan vi forvente? | Norm MacDonald og John Cullum vender tilbake som Rusty Heck og Big Mike Heck. Serieskaper Eileen Heisler frister med at Heck’ene motvillig sier seg enige i å ha Rusty sitt  bryllup i huset deres. Stresset med å gjøre huset presentabelt bringer hele familien til bristepunktet.

Missing

Hva kan vi forvente? | Serieskaper Gregory Poirier lover svar på seriens vedvarende mysterier. Han irriterer seg over mysterier som gjør at man må vente helt til neste sesong for å få svaret. Han lover at denne historien vil bli avsluttet ved sesongslutt og man vil få en sterk indikasjon på hvor man vil gå videre neste sesong, dersom den skulle bli fornyet…

Modern Family

Hva kan vi forvente? | Vi trenger IKKE å forvente en cliffhanger i slutten av seriens tredje sesong. Sjefsprodusent Steve Levitan sier at finalen vil føre oss til en tilfredsstillende avslutning av to store historier – Hayley sin jakt på college og Cam/Mitchell sitt ønske om å adoptere en baby.

Once Upon a Time

Hva kan vi forvente? | Kan episodetittelen “A Land Without Magic” være et hint om at noen forlater serien? Ved slutten av sesongen så vil Emma være på et sted hvor hum må ta noen beslutninger om fremtiden sin i Storybrooke. Mary Maragert og David sin torturerte romanse vil bygge seg opp til noe som serieskaperne gleder seg til å dele med seerne.

Private Practice

Hva kan vi forvente? | Med en tittel som “Gone Baby Gone,” så kan vi forvente mange tvister og uventede vendinger ifølge serieskaper Shonda Rhimes. Flere av karakterene opplever personlig vekst og en fornemmelse av endring. Mange ting kommer ut i lyset som folk kanskje ikke forventer at skulle gjøre det, og det blir spennende. Vi vil få noen emosjonelle øyeblikk og noen overraskelser. Romantisk sett, så vil vi se at mye skjer, hva nå det måtte bety…

Revenge

Hva kan vi forvente? | Duh – en cliffanger selvsagt. For ikke å snakke om dødsfallet til en viktig karakter. Mange av karakterene vil befinne seg i fare og en av dem vil ikke overleve finalen.

Scandal

Hva kan vi forvente? | Den siste av mange tvister i Amanda Tanner-saken motiverer Olivia og hennes team til å ta en dristig sjanse i håp om å avsløre sannheten og beskytte en av sine egne..

Suburgotary

Hva kan vi forvente? | Gjør deg klar, for Tessa sin mor er i ferd med å gjøre sin entré. Emily Kapnek, serieskaper, innrømmer at de utvilsomt har åpnet døren for henne og legger til at sesongavslutningen bringer oss nærmere øyeblikket hvor vi møter Tessa sin mor. I mellomtiden så er George revet mellom sin nye kjæreste (Alicia Silverstone) og Dallas, som finner en uventet supporter i Tessa på bekostning av sin egen datter. Dallas innser at hun må bruke like mye tid på forholdet til Dalia som til Tessa.

2 Broken Girls

Hva kan vi forvente? | For å få husmor-divaen Martha Stewart til å prøve og anbefale cupcakene deres, så sniker Caroline og Max seg inn på et stilfullt arrangement på Metropolitan Museum of Art. Og det beste er at Martha Stewart dukker opp som seg selv.

The Big Bang Theory

Hva kan vi forvente? | Wolowitz forbedrer seg på å dra ut i verdensrommet. Betyr dette at det ser mørkt ut for bryllupet med Bernadette? “Noen tinge hender og noen ting hender ikke,” sier sjefsprodusent Bill Prady ertende. “Noen ting hender på en måte som de var forventet å skje mens andre ting hender på en måte de absolutt ikke var forventet å gjøre.”

Blue Bloods

Hva kan vi forvente? | Frank må nok en gang kjempe mot klokken for å stoppe et terroristangrep uten å vite hvor det vil finne sted eller hvordan han skal klare det. Ting blir enda mer komplisert av han ikke kan dele informasjon om dette med familien. I tillegg vil Jamie og Danny ryke i tottene på hverandre over hvorvidt de skal arrestere en etterlyst kriminell eller ikke, og Danny får informasjon om en uløst sak som har plaget han i årevis.

Criminal Minds

16.mai (to timer)Hva kan vi forvente? | Battlestar Galactica alumnus Tricia Helfer dukker opp i en gjesterolle som en veldig slem kvinne når en av BAU-teamet blir holdt fanget. Sjefsprodusent Erica Messer uttalte til TVGuide at karakteren egentlig er en massemorder som forkler seg som en bankraner. Teamet vårt kommer inn fordi oppførselsen tilsier at ranerne gjør dette hver måned. De dreper noen bare for moro skyld, og ikke fordi de kommer i veien. Kvinnen Helfer spiller er helt gal.

Samtidig sier Emily Prentiss (Paget Brewster) farvel til serien og JJ sin mor (Candy Clark) kommer til byen. Er hun kanskje der på grunn av datterens bryllup?

CSI

Hva kan vi forvente? | Undersheriff Jeffrey McKeen (Conor O’Farrell) vender tilbake og truer teamet. I tillegg er Russels kompliserte historie med Finlay (Elisabeth Shue) avslørt når en venn av sheriffen (Barbara Eve Harris) blir mistenkt i mordet på kona hans.

I mellomtiden så får Russell en ektefelle selv i Peri Gilpin (Frasier, Make It Or Break It). Hennes karakter Allison beskrives som det intellektuelle motstykket til sin ektemann og en kvinne som ikke bare styrer hjertet hans, men også livet hans.

Jaclyn Smith har også en gjesterolle som Hodges sin mor.

CSI: New York

Hva kan vi forvente? | Mac kjemper for livet etter å ha blitt skutt. Og det forklarer antagelig hvorfor hans avdøde kone, Claire (Jaime Ray Newman) er med i episoden…

The Good Wife

29.april

Hva kan vi forvente? | Patti Nyholm (Martha Plimpton) og Louis Canning (Michael J. Fox) går i kompaniskap for å gjøre Lockhart Gardner bankrupt. I mellomtiden tar Alicia en stor beslutning vedrørende hennes tidligere hus og Kalinda sin skattesak tar en interessant vending som har store konsekvenser for fremtiden hennes.

Hawaii Five-O

Hva kan vi forvente? | Mannen med ljåen besøker paradis når et medlem av teamet blir drept og de andre sendes ut på en intens jakt etter gjerningsmannen.

How I Met Your Mother

Hva kan vi forvente? | Barney sin mystiske brud – er det Quinn? Robin? En overraskende ny person vi ikke har møtt før? Dette avsløres når den tidligere ungkaren forbereder seg til bryllup. Gjengen føler seg nostalgiske og mimre tilbake til den gangen de oppfordret Ted til å jakte på jenta han gav slipp på.

The Mentalist

Hva kan vi forvente? | Patrick Jane finner seg en potensiell flamme i skjønnheten Emmanuelle Chriqui (Entourage). I tillegg treffer han bunnen etter at han igjen mislykkes i å fange Red John og han skyter en av sine egne.

Mike & Molly

Hva kan vi forvente? | Bryllupsklokkene kimer for Mike og Molly – men vil de faktisk gjennomføre det?

NCIS

Hva kan vi forvente? | Terrorisme fører Gibbs og teamet hans til  ødeleggende ekstremhandlinger.

NCIS: Los Angeles

Hva kan vi forvente? | En kriminell motivert av hevn fører teamet inn i et dødelig taktisk spill. Og vi kan forvente et dødsfall av betydning.

Person of Interest

Hva kan vi forvente? | Reese blir fanget i et svært overvåket område sammen med sin Person of Interst. Finch, Carter og Fusco må redde han ut av situasjon samtidig som de styrer unna FBI, korrupte politfolk og gamle fiender.

Two and a Half Men

Hva kan vi forvente? | Den tidliger halve mannen Jake avslutter high school og tar en stor avgjørelse om hva han ønsker å gjøre fremover. Gud, hvor tiden flyr….

Unforgettable

8.mai

Hva kan vi forvente? | En tidligere politibetjent fra Syracuse (Elias Koteas, Combat Hospital) sin forbindelse til mordet på en 14 år gammel jente leder Carrie og Al til sine gamle jaktmarker når det følger lukten av en drapsmann de lenge har jaktet på. Poppy Montgomery (Carrie) tror vi vil få en slags avslutning på mordet av Carrie sin søster.

Bones

Hva kan vi forvente? | Fare og massevis av det. Slemmingen Christopher Pelant er tilbake og han vil “skremme vettet av folk”, lover serieskaper Hart Hanson. David Boreanaz regisserer sesongfinalen og legger til at det vil være et skikkelig “OMG, hvordan kunne den personen gjøre det” øyeblikk. Og det er ganske intenst. Og det er ikke noe lykkelig event.

Fringe

Hva vi kan forvente? | Lost alumnus Rebecca Mader har en gjesterolle som en sterk kvinne involvert i et mysterium linket til den tilsynelatende onde David Robert Jones.

Men er dette en sesongfinale eller seriefinale? John Noble (Walter) avslører at de har spilt inn to ulike sluttsekvenser. Han legger også til at mange store spørsmål vil bli besvart – inkludert hvorfor Olivias skjebne er å dø og det at Walter lar hele ansvaret for rotet med universene på sine skuldre.

The Finder

Hva kan vi forvente? | Det blir en kavalkade av gjesteroller når Georg Stult (Walter) sin virkelige bror George (7th Heaven) dukker opp som hans TV-bror for å fortelle Walter at faren deres (John Ashton) ligger på dødsleie. Faren gir Walter sin hittil vanskeligste jobb: Å spore opp hans første kjærlighet, brorens mor (Anette O’Toole, Smallville) før helsa hans svikter helt.

I mellomtiden vil Onkel Shadrack (Eric Roberts, Heroes) tvinge Willa og Timo til å gifte seg.

Glee

Hva kan vi forvente? | Avslutningen av tiden på McKinley High er her, og dette betyr potensielt store endringer for forholdene mellom Rachel/Finn og Kurt/Blaine. I tillegg ser det ut til at flytting er i kortene, kanskje til New York? Episoden vil legge til rette for hvor karakterene vil være neste sesong når halvparten av New Directions altså forlater skolen.

House

Hva kan vi forvente? | Olivia Wilde (Thirteen), Kal Penn (Kutner) og Amber Tamblyn (Martha Masters) er blant de almuni som vender tilbake til seireavslutningen. Hva plottet handler om holder seriesjef David Shore tett til brystet. De siste fire episodene er på en måte en del av en stor helhet. Men den siste episoden er utvilsomt en separat kulminasjon av disse episodene.

Serieavslutningen har fått tittelen “Everybody dies”. Pilotepisoden hadde i sin tid tittelen “Everybody Lies”, så her er det en klar parallell. Ryktene skal ha det til at legen vil bli pasienten og episoden skal etter signede være like mørk som House selv.

New Girl

Hva kan vi forvente? | En bestemmer seg for å flytte ut av bofelleskapet, noe som føre til en uplanlagt tur til ørkenen. Mens de er der så vil Winston stå ansikt til ansikt med sin redsel for mørket og Jess og Nick går i kamp mot en prærieulv. I mellomtiden så vil Cece og Schmidt komme til et vendepunkt i forholdet sitt.

30 Rock

Hva kan vi forvente?  | «Ting skjer,» forteller sjefsprodusent Robert Carlock. I den todelte finalen får vi blant annet gjensyn med Jack sin fengslede forlovede Avery (Elizabeth Banks). «Hun løslates og kommer tilbake til et komplisert liv.» I mellomtiden befinner Liz seg i en ny situasjon i sitt privatliv som involverer kjæresten Criss (James Marsden). «Vi håper at vi klarer å overraske folk med avlutningen for Liz og Criss,” forteller Carlock. Han legger raskt til at det ikke nødvendigvis betyr at forholdet vil bli avsluttet…

Awake

Hva kan vi forvente? | «Hvis 24 og Twin Peaks hadde fått et barn, så ville det ha vokst opp og blitt til seriefinalen,” lover serieskaper Kyle Killen. Yikes, sier bare jeg…

Community

Hva kan vi forvente? | Jeff og hans tidligere advokat-kollega Alan Connor (Rob Corddry) kommer ansikt til ansikt i “Greendale Summer Fun Court,” hvor de representerer de stridende partene Shirley og Pierce over sandwich shop ideen. I tillegg vil John Goodman sin vise-rektor Dean Laybourne gjøre nok et forsøk på å rekruttere Troy over til Air Conditing School.

Grimm

Hva kan vi forvente? | Den cliffhanger-fylte episoden har med Elizabeth Mastrantonio (Law & Order: Criminal Intent) som Nick og Hank sin siste fiende – hun er den mysteriske Woman in Black og holder svaret på en av sesongens største mysterier. Dette kan bety problemer for en av karakterene, som kan få en grimm skjebne.

I mellomtiden så krysser Juliette sin jobb en av Nick sine saker, Rosalie og Monroe kommer nærmere hverandre og Kaptein Renard sin familie blir introdusert.

Harry’s Law

Hva kan vi forvente? | Harry opplever mange overraskende følelser når hun planlegger sin første ektemanns begravelse. Firmaet forbereder seg på en mer munter hendelse, nemlig den store slutten-av-året-festen. Og Adam og Phoebe sitt forhold blir testet når de møtes i retten.

Law & Order: SVU

Hva kan vi forvente? | En mindreårig eskortepike blir funnet død på en høyt profilert ungkarsfest. Når etterforskerne ser nærmere på mordet blir de skyteskiver i en krig mellom to elite eksortetjenester som begge har politiske forbindelser.

The Office

Hva kan vi forvente? | Dwight organiserer en operasjon for å skaffe seg DNA fra Angela sin baby og forsøke å få bekretet om han er faren eller ikke. I mellomtiden prøver Andy å drite ut Robert. Han har en herlig hemmelighet om Robert og han prøver å iscenesette avsløringen av denne på en mest mulig dramatisk måte.

Parks and Recreation

Hva kan vi forvente? | Leslie finner omsider ut sin politiske skjebne når valgresultatene er klare.

Smash

Hva kan vi forvente? | Nick Jonas kommer tilbake i rollen som barnestjernen og Bombshell-investoren Lyle West. Betyr dette mer problemer for Marilyn-musikalen? Det at filmstjernen Rebecca Duvall (Uma Thurman) har fått rollen som Marilyn betyr ikke at alle problemene er over. Langt i fra. Sesongen avsluttes utenbys med en prøveoppsetning i Boston, og de vet da fremdeles ikke hvem som skal spille hovedrollen. Her lukter det cliffhanger…!

90210

Hva kan vi forvente?  | Kjærlighetstriangelet mellom Silver/Liam/Navid love blir løst på en overraskende måte. Ivy står ovenfor en stor endring i livet og Naomi aksepterer oppdraget med å planlegge et glamorøst bryllup – men det er en tvist!

Gossip Girl

Hva kan vi forvente? | “Det er på mange måter som om en bombe blir detonert og utjevner alt,” sier sjefsprodusent Josh Safran. Triangelet mellom Blair, Dan og Chuck kommer omsider til et sluttpunkt og Serena vil komme til et stort vendepunkt i livet.

Hart of Dixie

Hva kan vi forventet? | Du er invitert i et bryllup. Men hvem står foran presten? “Noen vil ha på seg brudekjole på et eller annet tidspunkt,” lover Scott Porter som spiller George. “Om det er George og Lemon eller Zoe og en eller annen, kan jeg ikke avsløre.” Faktisk så sier ryktene at det er tre brudekjoler med i episoden!

Nikita

18.mai

Hva kan vi forvente? | Åh, den hersens Percy! Nikita finner ut at hennes nemesis planlegger å utpresse presidenten (Cameron Daddo, 24). Dette tvinger henne til å infiltrere Division. Sesongen vil slutte på en stor måte, frister Maggie Q (Nikita). Hun tror ikke fansen vil forvente det som skjer, og hun gleder seg til reaksjonene.

The Secret Circle

Hva kan vi forvente? | Sjefsprodusent Andrew Miller lover en veldig tilfredsstillende konklusjon fra et emosjonelt ståsted. Når det gjelder den mytologiske siden så får vi en mer komplett forståelse av det som skjedde for 16 år siden betyr for nåtiden og spesielt til finalen. Han lover mange overraskelser…

Supernatural

Hva kan vi forventet? | Episoden har fått tittelen “Survival of the Fittest,” og det vil absolutt kreve det beste for å redde menneskeheten. For å stoppe den siste fasen i Dick Roman sin plan, så må Sam og Dean gå i kompaniskap med nye og gamle venner, inkludert Castiel, Meg, Bobby og nykommeren profeten Kevin. Når de to sidene inngår et taktisk spill for å lure hverandre, så kan man fovente mange overraskende vendinger og en cliffhanger som vil etterlate to fan-favoritter i en uventet plass.

The Vampire Diaries

Hva kan vi forvente? | Fans vil få en episk episode som vil etterlate deg med et desperat behov for å vite mer, advarer Joseph Morgan (Klaus). Det skal visstnok være enda mer dramatisk en forrige sesongfinale. Så det er bare å forberede seg på cliffhangere av den ekstreme sorten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X