Den nye serien Magic City følger i fotsporene til andre serier fra sammen kanal som har fått en tidlig fornyelse på kabel-tv kanalen Starz. Serien har ikke premiere før 6. april.

Serien som nesten kan beskrives som Mad Men møter Boardwalk Empire i solfylte Miami fikk en tidlig fornyelse tirsdag for en ny sesong i 2013.

I Magic City følger vi en rekke mennesker i hjerte av Miami på slutten av 50-tallet, i en tid hvor Frank Sinatra ringer inn det nye året i ballsalen på en av Miamis beste luksushotell, Miramar Playa Hotel. Hotellets leder Ike (Jeffrey Dean Morgan), er en av hovedpersonene som vi følger.

De 10 første episodene som utgjør hele sesong 1 har premiere 6. april på Starz.

Les også: Bli kjent med karakterene i ‘Magic City’

Annonse

I likhet med en annen serie på samme kanal følger Magic City med serien Boss i å bli fornyet uker før seriestarten i 2011. Lignende skjedde også senere i 2011 med Spartacus som ble i november fornyet til en ny sesong i forkanten av en ny kommende sesong som startet 27. januar i år.

Se også trailer for den kommende serien

Serien er skapt av filmprodusenten Mitch Glazer. Blant seriens produsenter finner vi også Edward Bianchi (Deadwood) og Dawyne L. Shattuck (Mad Men).

Produksjonen av sesong 2 på 10 episoder starter senere i år, for en premiere i 2013.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer