Kanalen Starz er klar med den nye serien Magic City i 2012. Denne måneden har nye serien Boss premiere på kabel-tv kanalen. Spartacus er også klar med ny sesong i januar 2012. Denne uken har Starz sluppet både bilder og trailer av den kommende serien som har premiere våren 2012, med en uoffisiell premiere i april.

http://www.youtube.com/watch?v=W9D51DVMS1w

Hovedkarakteren Ike spilles av Jeffrey Dean Morgan fra filmen Watchmen og The Losers. I tillegg har han dukket opp i gjesteroller på TV-seriene Greys Anatomy og Supernatural. Med seg har han Bond-piken Olga Kurylenko fra Quantum of Solance i den kvinnelige hovedrollen som hans kone Vera.

Vi følger en rekke mennesker i hjerte av Miami på slutten av 50-tallet, dette i tid der Frank Sinatra ringer inn det nye året i ballsalen på en av Miamis beste luksushotell, Miramar Playa Hotel. Hotellets leder Ike, er en av av hovedpersonen som vi følger.

Ike må håndtere skurker, hans egen kompliserte familie og mer midt i en by i en tid der dramatisk endringer skjer. Blant annet i Cuba hvor flyktningene i til Miami strømmer til byen fra. Om dagen er hotellet fullt opp av cha-cha dansetimer og spektakulære stupeoppvisninger, men om kvelden avslører Miami en mørkere sannhet. Dophuer, dopdealere, strippere, ganstere og de som arresterer disse møtes på den attraktive nattklubben. Og rett under overflaten lurer rase-spørsmål. Ike må håndtere alt dette samtidig som globale intriger utspiller seg under hans tak.

Annonse

Danny Huston (X-Men Origins: Wolverine) er med som Ben Diamond, den farligste gangsteren i byen. Andre er Jessica Marais som Bens kone Lily, Steven Strait (10,000 B.C.) som Ikes eldste sønn Stevie, Christian Cooke (Cemetery Junction) som Danny, Ikes mest uskyldige hardtarbeidene sønn, Dominik Garcia Lorido (City Island) som Mercedes, en stuepike som har arbeidet på hotellet gjennom en årrekke og Elena Satine (Just Go With It) som Judi, en blond eskortepike som jobber ved hotellet og hjelper Ike når nødvendig.

Serien er skapt av filmprodusenten Mitch Glazer. Blant seriens produsenter finner vi også Edward Bianchi (Deadwood) og Dawyne L. Shattuck (Mad Men).

Det er tidligere annonsert at sesong 1 er på 10 episoder.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer