Serieprognosen er ikke opdpatert siden desember, da er det på høy tid å få den litt mer korrekt!

Serieprognosen er vår oversikt over hvordan vi anser mulighetene for ny sesong for en rekke TV-serier. Du kan sjekke den ut her.

Det har skjedd mye i januar og februar, vi kommer tilbake med litt mer detaljerte artikler om ulike seriers sjanser – her får dere en enkel oversikt over oppdateringer.

 

Kansellert

 • Allen Gregory, Pan Am og The Firm er kanskje ikke «offisielt» kansellert, men slenger de like godt i graven først som sist.
 • House takker som kjent for seg.
 • Work It funket ikke
 • HBO skapte sinne ved å kansellere Hung, Bored To Death og How To Make It In America.

 

Fornyet

 

Fra trygg havn til usikkert farvann

 • Raising Hope er flyttet ned i oransje sone.

 

Ned i gjørma

 • CSI: NY og Unforgettable har virkelig fått problemer, flyttes til rød sone..
 • Nikita, Hart of Dixie og Ringer er nå alle i rød sone. Det er ikke usannsynlig at alle seriene ryker.

 

Annonse

De nye

 • Lillyhammer har tatt nordmenn med storm og er solgt til både Netflix og BBC. NRK har ikke avgjort noe enda, men seriens produsent lover mer. Vi får satse på at de kan innfri, serien settes i grønn sone.
 • The Finder, Alcatraz og Napoleon Dynamite er alle usikre.
 • Touch og Smash har startet bra, om de holder seg vil de snart bli å finne i grønn sone.
 • The Firm er som nevnt temmelig død. Det samme gjelder Work It. Ser ikke bra ut for The River heller.

 

Lys i enden av tunnelen

 • 90210 gjør det temmelig håpløst, men nærmer seg overlevelse fordi så mange andre serier hos CW gjør det verre. Nærmer seg grønn sone.
 • Supernatural slår følge med The Vampire Diaries som eneste sikre kort hos CW.
 • Jeg er naiv optimisit og hever derfor Community til 50%. Den kan takke andre komedier hos NBC, som gjør det ganske så dårlig (kampen for overlevelse handler om å løpe fortere enn kompisene, ikke konkurrentene).
 • Grimm og Up all Night er nærmest sikret fornying.
 • Person of Interest ser ut til å gå seirende ut av den tøffe kampen på CBS.

 

Enig i vurderingene? Noe som mangler? Takk og pris for at vi har et kommentarfelt for at du kan få si ditt!

 

Abonner
Varsle om
guest
14 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Gjest
Gjest
8 år siden

Du har glemt Fringe!

Vidar Daatland
8 år siden
Svar  Gjest

Statusen til Fringe er ikke endret (30%), så den er ikke nevnt.

Det foregår endel avtaler i korridorene som gjør at det er vanskelig å bli for bombastisk hva gjelder denne serien (det var en stor overraskelse at den ble fornyet forrige sesong, men det trolig fordi WB senket lisenskostnad til Fox). Den har hatt forferdelige tall lenge nå.

Det beste håpet for Fringe-fans er at Terra Nova, Touch og Alcatraz blir økset. Det skal litt til, selv om en eller to av de nok henger i en tynn tråd.

Steffen Linus Jensen Stø

Alcatraz henger ikke i en tynn tråd som det kan virke som. Fox trenger noen etablerte serie neste sesong også. Dette med nye piloter som det høyprofilerte prosjektet med Kevin Bacon/Kevin Williamson/James Purefoy. Med kanselleringen av House betyr dette nærmest automatisk at Fox vil fornye Terra Nova, eller Alcatraz om ikke den ikke faller et usannsynlig nivå i seeertall. Serier som Alcatraz, Touch og Terra Nova en nødvendighet med fjerningen av House, etablerte serier er en nødvendighet. Glee er ikke dessverre alt på Fox. Touch sendes ifra en periode der sannsynligheten for kansellering er 20% lavere også. Om ikke Touch… Les mer »

Vidar Daatland
8 år siden

Alcatraz har falt under Terra Nova (1.9-rating i 18-49 aldersgruppe siste par episoder, mot Terra Novas laveste som var 2.1. Terra Nova lå på rundt 2.6 etter like mange episoder.) For Alcatraz er det kritisk, den må snu trenden. Den burde ligge på minst 2.5 (samme for Terra Nova), men når den ikke engang makter 2.0 er det et dårlig tegn. Fordelen for Alcatraz er at den i det minste har episoder som kan snu trenden – samt en prislapp som (trolig) er mye lavere, som du nevner (men alltid vanskelig å regne ut slik, grunnet avtaler, rabatter, internasjonale avtaler… Les mer »

Steffen Linus Jensen Stø

Seertallene har synket på det meste den siste tiden. Det er i nærheten av kritisk men ikke kritisk for enten Terra Nova eller Alcatraz. Men selv om Terra Nova lå over i ratingen er ikke det nødvendig at dette er noe som gjør at Fox vil prioritere Terra Nova som har en høy prislapp. Fox kansellerte nemlig House selv om kanalen kunne ha forsettet med serien som gjorde det greit i seertallene, men på grunn av høy prislappen valgt Fox trolig å kansellere den. Fox velger trolig Alcatraz uansett over Terra Nova hvis Touch sin ordinære sendeflate gjør det bra… Les mer »

Steffen Linus Jensen Stø

Fringe går uten tvil i kista nå. Fox tjener lengre ikke penger på serien, og den taper å taper i seertallene. Det eneste sjansen for Fringe er om Warner som eier rettighetene shopper serien videre. Person of Intrest er nesten så langt som 95% sikkert at vil bli fornyet. Den har slått sine rekorder både på ratinger og seertall under de siste sendingene av nye episoder. CSI går også mot en 80% sjanse for fornyelse, veldig mye på grunn av den har vunnet timeslotten hver onsdag. CSI: Miami derimot går det dårligere for. Og enda dårligere for CSI:NY som ikke… Les mer »

Prient Mahes
Prient Mahes
8 år siden

Da er det klart at FOX ikke fornyer Terra Nova, men 20th Century Fox Television har kastet ut agnet så får vi se om noen biter på.

Gjest
Gjest
8 år siden

Du har glemt Fringe!

Vidar Daatland
8 år siden
Svar  Gjest

Statusen til Fringe er ikke endret (30%), så den er ikke nevnt.

Det foregår endel avtaler i korridorene som gjør at det er vanskelig å bli for bombastisk hva gjelder denne serien (det var en stor overraskelse at den ble fornyet forrige sesong, men det trolig fordi WB senket lisenskostnad til Fox). Den har hatt forferdelige tall lenge nå.

Det beste håpet for Fringe-fans er at Terra Nova, Touch og Alcatraz blir økset. Det skal litt til, selv om en eller to av de nok henger i en tynn tråd.

Steffen Stø
8 år siden

Alcatraz henger ikke i en tynn tråd som det kan virke som. Fox trenger noen etablerte serie neste sesong også. Dette med nye piloter som det høyprofilerte prosjektet med Kevin Bacon/Kevin Williamson/James Purefoy. Med kanselleringen av House betyr dette nærmest automatisk at Fox vil fornye Terra Nova, eller Alcatraz om ikke den ikke faller et usannsynlig nivå i seeertall. Serier som Alcatraz, Touch og Terra Nova en nødvendighet med fjerningen av House, etablerte serier er en nødvendighet. Glee er ikke dessverre alt på Fox. Touch sendes ifra en periode der sannsynligheten for kansellering er 20% lavere også. Om ikke Touch… Les mer »

Vidar Daatland
8 år siden

Alcatraz har falt under Terra Nova (1.9-rating i 18-49 aldersgruppe siste par episoder, mot Terra Novas laveste som var 2.1. Terra Nova lå på rundt 2.6 etter like mange episoder.) For Alcatraz er det kritisk, den må snu trenden. Den burde ligge på minst 2.5 (samme for Terra Nova), men når den ikke engang makter 2.0 er det et dårlig tegn. Fordelen for Alcatraz er at den i det minste har episoder som kan snu trenden – samt en prislapp som (trolig) er mye lavere, som du nevner (men alltid vanskelig å regne ut slik, grunnet avtaler, rabatter, internasjonale avtaler… Les mer »

Steffen Stø
8 år siden

Seertallene har synket på det meste den siste tiden. Det er i nærheten av kritisk men ikke kritisk for enten Terra Nova eller Alcatraz. Men selv om Terra Nova lå over i ratingen er ikke det nødvendig at dette er noe som gjør at Fox vil prioritere Terra Nova som har en høy prislapp. Fox kansellerte nemlig House selv om kanalen kunne ha forsettet med serien som gjorde det greit i seertallene, men på grunn av høy prislappen valgt Fox trolig å kansellere den. Fox velger trolig Alcatraz uansett over Terra Nova hvis Touch sin ordinære sendeflate gjør det bra… Les mer »

Steffen Stø
8 år siden

Fringe går uten tvil i kista nå. Fox tjener lengre ikke penger på serien, og den taper å taper i seertallene. Det eneste sjansen for Fringe er om Warner som eier rettighetene shopper serien videre. Person of Intrest er nesten så langt som 95% sikkert at vil bli fornyet. Den har slått sine rekorder både på ratinger og seertall under de siste sendingene av nye episoder. CSI går også mot en 80% sjanse for fornyelse, veldig mye på grunn av den har vunnet timeslotten hver onsdag. CSI: Miami derimot går det dårligere for. Og enda dårligere for CSI:NY som ikke… Les mer »

Prient Mahes
Prient Mahes
8 år siden

Da er det klart at FOX ikke fornyer Terra Nova, men 20th Century Fox Television har kastet ut agnet så får vi se om noen biter på.