Kanskje ingen overraskelse, men Showtime bekrefter fornyelsen av alle de 3 seriene.

Showtime annonserte onsdag at kanalen går videre med en sjette sesong av Californication og en tredje sesong av Shameless (US). Med på slepet følger kanalens første nye serie i 2012, House of Lies.

Den siste tiden har Shameless (US) gått opp til nærmere 5 millioner seere ukentlig gjennomsnittlig, og en økning på 30% ifra seriens første sesong. Californication startet sesongen med en svakere sesongstart enn seriens sesongstart i 2011, men har allikevel fått en økning på 10%. House of Lies er også på vei til å bli kanalens komiserie med beste demografen i alderen 18-49år.

Alle seriene har 12 episoder totalt i sine nåværende sesonger, og har alle sesongfinaler 1. april på kanalen. Det forventes 12 episoder av seriene igjen i 2013.

3 KOMMENTARER

  1. Akkurat nå er Showtime på toppen for min del sammen med AMC. HBO ødela for seg selv med kanselleringen av Bored to Death og How to make it in America.

      • Følger bare med på Game of Thrones og Luck, prøvde meg litt på Boardwalk Empire men det fenget ikke, Treme har jeg ikke gitt en sjanse. Så kan nesten ikke mene noe der. 🙂 De kommende dramaseriene til HBO ser derimot ganske bra ut, spesielt den til Sorkin.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here