The CW med pilot på Green Arrow-serie, Sex & the City-forløper og Beauty and the Beast remake

Onsdag denne uken offentliggjorde The CW at de har bestilt tre nye pilot-prosjekter: Arrow, The Carrie Diaries og Beauty and the Beast.

Arrow er en moderne vri på DC Comic sin berømte bueskytter, Green Arrow. Serien vil bli skrevet og produsert av Eli Stone-produsentene Greg Berlanti og Marc Guggenheim i tillegg til Vampire Diaries-produsent Andrew Kreisberg.

Annonse

Justin Hartley som spilte Green Arrow i The CW-serien Smallville i flere sesonger er IKKE knyttet til prosjektet.

The Carrie Diaries markerer sesongens andre pilot-prosjekt for Gossip Girl-produsentene Josh Schwartz og Stephanie Savage. Denne serien skal følge livet til Sex and the City-ikonet Carrie Bradshaw i hennes high schook-år.

Beauty and the Beast er etter sigende løst basert på 80-tallsserien med Linda Hamilton i hovedrollen, men vil legge til en moderne og mer episodisk vri.

Tidligere denne måneden offentliggjorde kanalen at de hadde bestilt pilotepisode på Cult – en thriller-serie fra produsent-teamet Schwartz og Savage.

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom