HBO er visst ganske klar på at de vil ha serien tilbake på TV-skjermen og ser på mulighetene for å Carrie Bradshaws ungdomsliv.

Det hele høres ut som… Gossip Girl, eller hva? Noe det fort kan bli, siden produsentene til den serien (Josh Schwartz og Stephanie Savage) er aktuelle som produsenter for den nye serien, som har foreløpig navn The Carrie Diaries. Handlingen tar til på 80-tallet og baserer seg på boken med samme navn. I den er det kun Carrie Bradshaw som er med, hvorvidt det blir tilfellet for en potensiell serie får vi vente og se.

Sex and the City bragte, i kombinasjon med blant annet The Sopranos, HBO til TV-serie himmelen. Det er også en av få serier som har tålt overgang til filmlerretet, selv om film nr. 2 ble universalt slaktet og gjorde det langt dårligere på kinoen enn den første filmen, som dro innhele 415 millioner dollar.

Det hele kan fort bare bli nok en tenåringsserie, men samtidig har vi ikke akkurat mange av de på mesterkanalen HBO.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer