Stjerneprodusent J.J. Abrams er på vei til the CW! I tospann med Mark Schwahn, sjefsprodusent for One Tree Hill, har han solgt inn et hotell-drama til kanalen.

 

Dramaserien Abrams og Schwahn står bak vil bli nettverket sitt mest profilerte prosjekt for kommende sesong. Schwahn skal være manusforfatter for serien som tentativt har fått navnet Maine. Handlingen er satt til et herberge i Maine og sentrert rundt ansatte og gjester.

Abrams og Schwahn vil være hovedprodusenter sammen med Bryan Burk for Warner Bros. TV, Abrams sitt produksjonsselskap Bad Robot og Schwahn sitt Mastermind Laboratories. Serien, som allerede har fått grønt lys for utvikling av manus, markerer en slags homecoming for Abrams som startet sin TV-karriere hos the CW sin forgjenger, the WB, med serien Felicity.

 

Annonse

Flere prosjekter for the CW og Abrams

Schwahn er ikke det eneste sjefsprodusenten med en lang fartstid på kanalen som har fått tillitt i nytt pilotprosjekt. Også Supernatural-skaper Eric Kripke er på banen med en tilpasning av tegneserien Deadman til tv. Og artig nok så har både Kripke og Schwahn prosjekter gående med Abrams dette året. I tillegg til hotelldramaet for the CW, så har Abrams sitt selskap Bad Robot et prosjekt kalt Revolution hvor Kripke står bak manus. Dette har så langt fått lovnad om pilot.

 

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer