NBC har bestilt «episk opplevelsesthriller» fra J.J.Abrams og Eric Kripke

Annonse

Hva får man om man kombinerer kreativiteten til J.J.Abrams og Supernatural-skaper Eric Kripke? Forhåpentligvis noe spektakulært! 

J.J. Abrams er en travel fyr. Denne sesongen har han premiere på to nye serier nemlig Person of Interest og  Alcatraz, en etablert hit i Fringe og en Star Trek  filmoppfølger han jobber med. Det var dermed uvisst om han i det hele tatt ville ha tid til å utvikle noe mer dette året. Men det hadde han tydeligvis og resultatet er en dramaserie skrevet av Supernatural-skaper Eric Kripke.

De har allerede fått grønt lys for utvikling av pilotepisode av NBC og som det meste J.J.Abrams jobber med, så er detaljene rundt prosjektet foreløpig en godt bevart hemmelighet. Det eneste vi har å gå på er at det beskrives som en episk opplevelsesthriller og at navnet på prosjektet er ‘Revolution’. På produksjonssiden står Abrams sitt eget selskap Bad Robot og Warner Bros. Produsenter er Abrams, Kripke og Bryan Burk.

J.J.Abrams har tidligere vært involvert i flere prosjekter for NBC. Bad Robot produserte forrige sesongs kortlevde spiondrama Undercovers og hadde også en action-serie skrevet av Josh Appelbaum og Andre Memec på trappene, hvor hovedrollene var tiltenkt Lost-stjernene Michael Emerson og Terry O’Quinn. Den ble det ikke noe av, men Michael Emerson er å se i Person of Interest og Terry O’Quinn i en gjesterolle i Hawaii Five-0.

Dette er for øvrig det andre høyt-profilerte prosjektet fra Eric Kripke denne sesongen. Han jobber også med en tilpasning av tegneserien Deadman for The CW og Warner Bros.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X