Annonse

Politiserien får ingen 3. sesong, i hvert fall ikke på TNT.

Med Dallas på vei, trenger selskapet tydeligvis å gjøre plass for det som kan bli en stor suksess. Hverken Hawthorne eller kritikerroste Men of a Certain Age fikk ingen kjærlighet tidligere i år, og det er altså ikke nok kjærlighet igjen til å gi Jason Lee og de andre stjernene i serien et tredje år.

Det var kanskje ikke all verdens overraskelse, men det ville heller ikke overrasket om serien ble fornyet.

TNT opplever suksess med Falling Skies og Rizzoli and Isles, og har gitt klarsignal for en ny sesong av Franklin & Bash.

Her hjemme gikk Memphis Beat på TV3 og Viasat 4, hvor den premierte tidligere i år. For tiden er den forvist til langt ut på natten. De må nok starte jobben med å lete etter en erstatter. Det er alltids mulighet for at andre nettverk vil prøve å kjøpe serien og gi den en 3. sesong, men sjansene for det er vel lik null.

Annonse

Kommer du til å savne serien?

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer