Olje-dramaet Dallas hadde sin storhetstid på det glade 80-tall sammen med andre klassikere som Dynastiet og Maktkamp på Falcon Crest. TNT viderefører nå sagaen og serien vil få premiere sommeren 2012.

Den nye serien kan skilte med både kjente fjes fra originalserien og nye karakterer:

Josh Henderson (Desperate Housewives), Jesse Metcalfe (Desperate Housewives, Chase), Jordana Brewster (Fast & Furious), Julie Gonzalo (Veronica Mars) og Brenda Strong (Desperate Housewives) er «nye» fjes på rollelisten. Disse får selskap av serie-veteranene Patrick Duffy, Linda Gray og Larry Hagman som tar opp igjen tråden som henholdsvis Bobby, Sue Ellen og J.R. Ewing.
Den originale Dallas-gjengen

Jesse Metcalfe skal spille Bobby og Pam sin sønn Christopher. Josh Henderson er J.R. sin sønn John Ross og Brewster spiller ranch kokkens datter. Det er selvsagt duket for trekantdrama disse tre i mellom. Legg også til Gonzalo som Christopher sin forlovede, Rebecca, og det er duket for drama og intriger. Brenda Strong har rollen som Bobbys nye kone, Ann.

TNT har også lansert DallasTNT.com, en nettside dedikert til den nye serien.

Det blir spennende å se om de vil lykkes i å blåse liv i magien fra 80/90-tallet.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Vidar Daatland
9 år siden

Larry Hagman var i storform i de to episodene av Desperate Housewives, som han var med i år. Skal bli artig å følge familien igjen, jeg skal ærlig innrømme at jeg ble fascinert når den gikk som ettermiddagsunderholdning på TV2 på 90-tallet.

Vidar Daatland
9 år siden

Larry Hagman var i storform i de to episodene av Desperate Housewives, som han var med i år. Skal bli artig å følge familien igjen, jeg skal ærlig innrømme at jeg ble fascinert når den gikk som ettermiddagsunderholdning på TV2 på 90-tallet.