Carla Gugino til sesong 3 av ‘Justified’

TVLine rapporterer at Carla Gugino skal ha en gjesterolle i deler av sesong 3 av Justified. Hun har tidligere dukket opp i Entourage og Californication, men også vært i en rekke storfilmer som Watchmen og Sin City.

I sesong 3 av Justified spiller hun noen fra fortiden til hovedpersonen Raylan Givens (Timothy Olyphant). Hun vil spille Karen Goodall, en assisterende direktør i marshall-tjenesten som har base i Washington, D.C. Hun jobbet sammen med Raylan tilbake i hans tid i Miami, og de to deler en fortid med hverandre.

Annonse

Dette kommer i tillegg til tidligere annonsering om at Neal McDonough (Band of Brothers) og Mykelti Williamson (24) blir med i sesong 2, de to har tidligere samarbeidet med serieskaper Graham Yost i den kortvarige serien Boomtown. Det er også annonsert at gjesteskuespiller Jeremy Davies (Lost) fra sesong 2 returnerer i den tredje sesongen som Dickie Bennet.

Carla Gugino hadde også hovedrollen i den kortvarige serien Karen Sisco fra 2003-2004 på ABC. Dette var en serie basert på novellen «Out of Sight» av forfatteren Elmore Leonard. Forfatteren sine verk som novellen «Pronto and Riding the Rap » og kort-historien «Fire in the Hole» er hva serien Justified er basert på.

Gugino var også gjest under en av ukens episoder av talkshowet The Late Late Show with Craig Ferguson for å promotere filmen The Mighty Macs. Det kan sees her.

Sesong 3 av FX-serien forventes å starte iløpet av februar eller mars.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: