Justified slo til i år med en knallsesong med nye gjesteskuespillere. Blant annet Jeremy Davies (Lost) og Margo Martindale (A Gifted Man), som begge ble nominert til Emmy-priser for sin innsats. Martindale var den av de to som vant en pris, hvor hun blant annet slo Christina Hendricks (Mad Men) og Archie Panjabi (The Good Wife). Også hovedrolleinnehaver Timothy Olyphant (Deadwood), og Walton Goggins (The Shield) ble nominert, men vant ikke.

 

Nå er produksjonen av den tredje sesongen av serien igang. To nye skuespillere er blitt annonsert til serien. Disse er Neal McDonough (Band of Brothers) og Mykelti Williamson (24).

Mykelti Williamson og Neal McDonough fra 'Boomtown'

Begge har tidligere jobbet med serieskaper av Justified,  Graham Yost, hvor de var faste skuespillere på serien hans Boomtown som gikk på NBC 2002-2003 – En serie som fikk god mottagelse fra kritikerne men ikke nok seere til å kunne forsette.

Justified skal begge de to spille skurker som kan ende opp med å bli de største skurkene i sesongen. McDonough skal spille Quarles, en gangster i dress som kommer til Kentucky for å bli en av de store sjefskurkene.

Williamson vil spille Limehouse. En mann som bor i en liten by i Harlan, der det er befolket mest av afroamerikanere. Limehouse vil gjøre hva enn det trengs, enten ulovlig eller annet for å beskytte sin lille by.

Graham Yost var også produsent på mini-serien Band of Brothers der Neal McDonough hadde en stor birolle. Yost skrev også for mini-serien The Pacific.

Sesong 3 av Justified starter i januar på FX. Der vi kan se Williamson og McDonough ganske tidlig i sesongen. Det er også kunngjort at Jeremy Davies returnerer som Dickie Bennett.

Annonse

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!