Serier på C More

Alle
Action
Aktualitetsprogram
Animasjon
Barn
Drama
Krigsdrama
Periodedrama
Dramedy
Fantasy
Komedie
Krim
Romanse
Science Fiction
Skrekk
Spenning
Superhelt
Western

Black Sails

En forløper til den klassiske Robert Louis Stevenson-roman "Treasure Island". Black Sails handler om kaptein Flints historie, den mest fryktede av alle Golden Age pirater. 

Drama |Krim

Broen

Når et lik oppdages på broen mellom Sverige og Danmark må etterforskere fra begge land samarbeide om å finne drapsmannen.

Drama |Krim

Dicte

Krimserie om den hjemvendte krimreporteren Dicte Svendsen.

Vikings

Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre.

Drama

Power

James St. Patrick strever med å balansere livet som nattklubb-eier og sin betydelige rolle i narkotikabransjen. 

Drama |Spenning

Frikjent

Aksel Borgen vender tilbake til sin hjemby der han for 20 år siden ble frikjent for mordet på en ung kvinne.

Howards End

Britisk miniserie som utspiller seg i England tidlig på 1900-tallet, og som handler om to egenrådige søstre og mennene i deres liv. Vi følger Margaret og Helen Schlegel i jakten på kjærlighet og mening i en

Krim

The Cry

Britisk miniserie der et par opplever at Australia-turen tar en dramatisk vending når sønnen forsvinner under et stopp i en søvnig småby.

Drama

Friday Night Lights

Livet til et lokalmiljø og dets viktige fotball-lag ble både en prisvinnende bok og en film. Det ble også en TV-serie på fem sesonger, som ble en kritiker-favoritt.

Komedie

Solsidan

Alex og Anna flytter til Alex sitt barndomshjem utenfor Stockholm. Alex gjør det han kan for at Anna skal trives. 

Drama

Wentworth

I Wentworth-fengselet i Australia er samtlige av de innsatte kvinner. De lever under tøffe forhold hvor bare det å klare seg gjennom frokosten kan være en utfordring. Dramaserie som gir et innblikk i

Drama |Komedie

Mary Kills People

Doktor Mary Harris har en hemmelighet. I tillegg til å være akuttlege og alenemor tilbyr hun også pasientene sine ulovlig dødshjelp.

Hent flere
X