Serier på C More

Alle
Action
Aktualitetsprogram
Animasjon
Barn
Drama
Krigsdrama
Periodedrama
Dramedy
Fantasy
Komedie
Krim
Romanse
Science Fiction
Skrekk
Spenning
Superhelt
Western

Black Sails

En forløper til den klassiske Robert Louis Stevenson-roman "Treasure Island". Black Sails handler om kaptein Flints historie, den mest fryktede av alle Golden Age pirater. 

Drama |Krim

Broen

Når et lik oppdages på broen mellom Sverige og Danmark må etterforskere fra begge land samarbeide om å finne drapsmannen.

Drama |Krim

Dicte

Krimserie om den hjemvendte krimreporteren Dicte Svendsen.

Vikings

Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre.

Drama

Power

James St. Patrick strever med å balansere livet som nattklubb-eier og sin betydelige rolle i narkotikabransjen. 

Drama |Spenning

Frikjent

Aksel Borgen vender tilbake til sin hjemby der han for 20 år siden ble frikjent for mordet på en ung kvinne.

Komedie

Solsidan

Alex og Anna flytter til Alex sitt barndomshjem utenfor Stockholm. Alex gjør det han kan for at Anna skal trives. 

Drama

Friday Night Lights

Livet til et lokalmiljø og dets viktige fotball-lag ble både en prisvinnende bok og en film. Det ble også en TV-serie på fem sesonger, som ble en kritiker-favoritt.

Drama

Wentworth

I Wentworth-fengselet i Australia er samtlige av de innsatte kvinner. De lever under tøffe forhold hvor bare det å klare seg gjennom frokosten kan være en utfordring. Dramaserie som gir et innblikk i

Drama |Komedie

Mary Kills People

Doktor Mary Harris har en hemmelighet. I tillegg til å være akuttlege og alenemor tilbyr hun også pasientene sine ulovlig dødshjelp.

Howards End

Britisk miniserie som utspiller seg i England tidlig på 1900-tallet, og som handler om to egenrådige søstre og mennene i deres liv. Vi følger Margaret og Helen Schlegel i jakten på kjærlighet og mening i en

Komedie

Seinfeld

Dette er godt mulig tidenes mest kritikerroste og elskede komiserie. Den kyniske vennegjengen i New York får til det mest utrolige i sitt daglige liv.

The Girlfriend Experience

Studenten Christine Reade lar seg friste til å bli en GFE (Girlfriend Experience), hvor rike menn betaler for en følgesvenn og seksuelle tjenester. Det skaper det nok av kontroverser.

Hent flere
X