Annonse

februar, 2017

2017fre24feb00:01PremiereZ: The Beginning of Everything sesong 1Amazon Prime Video00:01 Sjanger:Drama,Periodedrama

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for Z: The Beginning of Everything, sesong 1.

 

Beskrivelse fra Amazon Prime Video:

««Z: The Beginning of Everything» global premiere på Amazon Prime Video. Serien er en fiksjonsbasert biografisk serie om livet til Zelda Sayre Fitzgerald, en strålende, vakker og talentfull Southern Belle som blir et ikon av den ville, fargerike, jazztiden i 1920-årene.

Med stjerner som Christina Ricci (Pan Am) og David Hoflin (Once Upon a Time) starter serien i det øyeblikket Zelda møter den enda upubliserte forfatteren F. Scott Fitzgerald i Montgomery, Alabama i 1918. Serien beveger seg så gjennom deres lidenskapelige og turbulente kjærlighetsforhold og ekteskap.

Serien viser alkoholismen, utroskapen, knuste drømmer og psykiske lidelser. «Z: The Beginning of Everything» tar for seg det fascinerende livet til en kvinne forut for sin tid. En kunstner fast bestemt på å etablere sin egen identitet i den stormfulle skyggen av sin verdensberømte mann. Serien er en moderne vri på en av de mest beryktede kjærlighetshistorier gjennom tidene, spilt ut i salonger og speak-easy barer fra Montgomery, Alabama til Cote d’Azur.»

 

Trailer

Tidspunkt

(Fredag) 00:01

Kanal/tjeneste

Amazon

Originalkanal

Amazon

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X