oktober, 2017

2017ons18okt00:01PremiereLoudermilk sesong 1HBO Nordic00:01 Sjanger:Komedie

Detaljer

Her finner du premièredato og informasjon for Loudermilk sesong 1 på HBO Nordic. 

 

Beskrivelse fra HBO Nordic:

Loudermilk er skapt av manusforfatter og regissør Peter Farelly, kjent for komediene «Dum og dummere», «Alle elsker Mary», «Jeg, meg og Irene», og den Emmy-vinnende skribenten Bobby Mort («The Colbert Report»).

Ron Livingston spiller hovedrollen som Sam Loudermilk, en rehabilitert alkoholiker som nå jobber som rådgiver innen rus og psykisk helse. Selv om han holder sitt eget alkoholmisbruk i sjakk, er det med en holdning som gjør at han klarer å terge på seg omtrent alle han omgås. I andre roller finner vi Will Sasso, Laura Mennel, Anja Savcic, Toby Levins, Mark Brandon og Timothy Webber.

Loudermilk er Farrellys første tv-serie, og er i følge han selv en mørk komedie som også skal belyse alvoret i avhengighetsproblemer.

Loudermilk er en samarbeidsproduksjon mellom Farrelly, Mort og Mark Burg og David Guillod fra Primary Wave Entertainment, og Christopher Long og Bart Peters fra Audience Network. Jonathan Schwartz er produsent og Peter Farrelly har regissert alle 10 episodene. Loudermilk er distribuert av Sony Pictures Television.

Første episode av Loudermilk (10 x 30 min) har premiere på HBO Nordic den 18. oktober, etterfulgt av en episode i uken.

 

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=soHhYqXyUlY