mars, 2018

2018tor29mar21:40PremiereInnocent sesong 1TV2 og TV2 Sumo21:40 Sjanger:Drama,Krim,Spenning

Detaljer

Om serien

David Collins fikk livet sitt knust da han ble dømt for drapet på sin egen kone, Tara. Etter å ha tilbrakt syv år i et høysikkerthetsfengsel, blir han uventet løslatt på grunn av detaljer i etterforskningen. David er fast bestemt på å kjempe for å få sitt gamle liv tilbake, samtidig som han sverger på å finne personen som drepte hans kone.

Taras søster, Alice (Norris), overtok omsorgen for Davids to barn, som hun og ektemannen har oppfostret som om de var sine egne. Nå vil David ha tilbake foreldreretten for barna.

Den eneste som har trodd på David er broren hans, Phil. Blakk og ruinert, blir David nå avhengig av brorens gjestmildhet.

For etterforskeren som fikk David dømt, Will Beech, er frikjennelsen et stort nederlag, ettersom det skyldes feil i hans etterforskning. Han er fortsatt overbevist om at David drepte sin kone. Beech blir suspendert og erstattet av etterforsker Cathy Hudson, når saken skal etterforskes på nytt. Men ingen av kollegene vet at Tom og Cathy har et hemmelig forhold (tekst: TV2).

X