desember, 2016

2016søn11des00:00PremiereDirk Gently’s Holistic Detective Agency sesong 1Netflix00:00 Sjanger:Komedie

Detaljer

Her finner du premieredato, trailer, bilder og informasjon til den amerikansk-britiske serien Dirk Gently’s Holistic Detective Agency sesong 1.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency. Foto: netflix
Dirk Gently’s Holistic Detective Agency. Foto: netflix

Humorserie er basert på bøkene ved samme navn fra 1987, skrevet av Douglas Adams. Her følger vi tidsreise-detektivene Dirk Gently (Samuel Barnett) og Todd Brotzman (Elijah Wood).

Vi loves absurd humor i det den eksentriske Dirk og hans motvillige partner Todd forsøker å løse ulike saker. 

Dette er andre gang det er blitt TV-serie av Dirk Gently, den første fra BBC fikk kun en sesong i 2012. Det tok ikke mer enn et par år før amerikanske BBC forsøkte på nytt.

Serien er fornyet

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency sesong 1 har totalt 8 episoder. Den er fornyet av BBC America, som står bak serien. I sesong 2 blir antallet økt til 10 episoder.

Den har fått rimelig god mottagelse fra kritikerne med 70% på nettstedet Rottentomatoes, mens den ligger på over 8 i snitt på brukernettstedet IMDB.

I USA ble serien sendt fra 22. oktober, mens Netflix sikret seg rettighetene til det globale markedet.

AMC Studios, Ideate Media og IDW Entertainment har produsert serien i samarbeid med BBC America. Den er skrevet og produsert av Max Landis, med Robert Coper som produsent.

I fremtrdende roller finner vi Samuel Barnett (Penny Dreadful, Endeavour), Elijah Wood (The Lord of the Rings, Eternal Sunshine of the Spotless Mind) og Hannah Marks

X