januar, 2017

2017fre13janHele dagenPremiereA Series of Unfortunate Events sesong 1Netflix(Hele dagen: fredag) Sjanger:Drama

Detaljer

Her finner du premieredato, trailer, bilder og informasjon til A Series of Unfortunate Events sesong 1.

A Series Of Unfortunate Events sesong 1
A Series Of Unfortunate Events sesong 1. Foto: Netflix

Netflix-serien lover mengder med mørk humor og eventyr. Eventyrfortellingen handler om tre søsken som ender i varetekten til den onde greven Olav, her spilt av Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother).

Historien er hentet fra bokserien ved samme navn, som bestod av totalt 13 fortellinger. Bokseriens første innslag kom i 1999 og har blitt en stor suksess siden.

Greve Olav er såpass utspekulert at det nok får NRKs julekalender, som har høstet kritikk fra Fostterhjemsforeningen, til å være barnemat til sammenligning. Men vi får da håpe det går greit for ungene som eventuelt sjekker ut Netflix-serien, som vil ha mye mørk komedie mikset inn i det hele.

 

Har vært filmatisert

I 2004 kom en filmversjon med Jim Carrey i hovedrollen i håp om å sparke igang en filmserie som kunne konkurrere med Harry Potter-universet. Slik gikk det ikke, men i 2014 meldte Netflix sin interesse.

I A Series of Unfortunate Events sesong 1 er det Neil Patrick Harris som spiller greven. Han er velkjent for det norske publikum gjennom et tiår i serien How I Met Your Mother og før det som Doogie Howser i Doogie Howser, M.D.. Han har blitt nominert til Emmy fire ganger og ut fra traileren ser det ut som han får leke seg som bare det i Netflix-serien.

a-series-of-unfortunate-events-sesong-1-10
Neil Patrick Harris i A Series Of Unfortunate Events sesong 1. Foto: Netflix

Dette blir hans første TV-rolle siden en gjesteopptreden i American Horror Story i 2015.

Patrick Warburton har rollen som Lemony Snicket, mens Malina Weisman og Louis Hynes spiller ungdommen Violet og Klaus.

A Series of Unfortunate Events sesong 1 består av totalt 8 episoder.