HjemAnmeldelserInntrykk: The Summer I Turned Pretty S2E1

Inntrykk: The Summer I Turned Pretty S2E1

Jeremiah har følelser for Belly, mens hun har følelser for Conrad. De prøver å begynne forholdet sitt i denne sesongen, etter å ha avsluttet sesong 1 med et kyss. Men det er ikke den veien ting skal gå, det får vi vite tidlig, når sesongen starter med et hopp inn i fremtiden når Belly trist sier at hun ikke er sammen med ham lengre og at moren deres, Susannah, ikke overlevde kreften hun slott med gjennom første sesong.

Dette setter scenen for sesong 2, med hopp frem til ‘nåtiden’ og tilbake til hendelsene som har ledet opp til bruddet vi er blitt advart mot.

Første episode svinger hardt og nådeløst mellom den myke søte fortiden og den kalde, ensomme nåtiden. Håpet og håpløsheten blandes sømløst. Svinger som en pendel.

summer i turned pretty season 2

I tillegg til det ruskete forholdet Belly har med de to brødrene, skal vi også gjennom at Belly sine karakterer svikter, Steven skal på Princeton, og se alles forskjellige reaksjoner på Susannahs død. Spesielt Bellys mor, Connie, som prøver å late som hun har det bra og være en klippe for både sin egen og Susannahs familie, når hun i effekt har mistet det nærmeste hun har til en søster.

Susannah sa til Belly før hun døde at hun er den som kan holde sommerhuset sin magi levende. Betyr dette at vi skal se Belly tilbake i sommerhuset i et forsøk på å redde familien fra å gli helt ifra hverandre?

Første episode gjorde en god jobb med å hente frem tonen fra sesong 1, men ting blir nok ikke like lett denne sommeren.

Se The Summer I Turned Pretty på Prime Video.

Annonse