Maxton Hall: The World Between Us er mye mer enn et skoledrama

Score:

Tyske Maxton Hall får klarsignal for en sesong 2, etter å ha knust seertallsrekordene i Prime Video Tyskland og i skrivende stund flagger med 7,7 på IMDb.

Da er det kanskje rett å si at Maxton Hall sin trailer -hvor enn spennende den er- ikke helt klarte å vise hvor god denne serien er, da den ikke gir vekk en dråpe av hvor dyp og skjønn denne serien utvikler seg. Det er lett å ta den for å vøre et overfladisk glansbilde, slik som mange andre serier i «High School» sjangeren ofte kan være.

Annonse

Kanskje var det også triumfen til traileren, da jeg må innrømme jeg ble overrasket. Problemet ligger da videre i å vinne seere, når traileren ikke gir et rett inntrykk av hvorfor denne er verdt å se. Derfor blir det vår jobb å opplyse om at denne er verdt å få med seg om du liker sensuelle serier med dypere vann enn den gjennomsnittlige ungdomsserien.

Den minner på overflaten om The Kissing Booth, Young Royals, My Life with the Walter Boys og The Summer i Turned Pretty, men er samtidig full av skjørhet og bærer på budskap om selvrealisering, dype bånd, å bygge selvtillit og spesielt det å utforske den tynne barrieren mellom ungdom og voksen.

Jeg trodde jeg hadde utforsket alle måter Å miste kontroll. Alkohol. Sex. Dop. Hvem visste dette kun var LEK? I går lærte jeg hva det virkelig vil si å miste kontroll, når jeg mistet kontroll over følelsene mine.

Maxton Hall sesong 1
Foto: Prime Video

Serien går over 6 episoder, og utforsker den voksende respekten mellom to rivaler, på toppen av sin klasse i hvert sitt respektive felt: Ruby Bell og James Beaufort. Ruby ser tilfeldigvis James’ søster gjøre noe ulovlig, og for å beskytte Beaufort sitt rykte tar James på seg oppgaven med å stilne henne. Det går ikke på noen måte som planlagt, og det er heller han som står igjen og måper, mens det slås flere og flere hull i hans verden.

Med samtaler som hopper mellom hat og hett, er det ikke rart denne drar til seg dem som har sett Young Royals mer enn en gang og som har 50 Shades of Gray som en guilty pleasure.

Det er bare synd det ikke er mer av den, da den virkelig tar av i episode 4 og er slutt allerede i sesong 6. Heldigvis er det mer på vei!

– You look like you need to be smacked.

– I might enjoy IT.

Maxton Hall sesong 1
Foto: Prime Video

Se den på Prime Video. Nå! Med EN gang!

Om forfatter

Mia Carlsen
Mia Carlsenhttps://serienytt.no
Serienytts desksjef og selvutnevnte ninja. Jobber i skyggene. Sniker seg inn og ut av tekster og legger igjen små spor så naturlige du ikke legger merke til dem. Kan lokkes frem med te eller sjokoladekjeks.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom

Med samtaler som hopper mellom hat og hett, er det ikke rart denne drar til seg fans av Young Royals med 50 Shades of Gray som guilty pleasure. Maxton Hall: The World Between Us er mye mer enn et skoledrama