Dette kommer på Disney+ i april 2024

De nye seriene Tracker og Iwájú er to av månedens nye etterlengtede tilskudd til Disney+, i tillegg kommer filmen Ønske. Serienytt gir deg oversikten over alt du kan se frem til i april.


Utvalgte premierer

Iwájú

Serien er et resultat av et unikt samarbeid mellom Disney Animation og det afrikanske underholdningsselskapet Kugali. Iwájú, som i Yoruba betyr «Fremtiden», utforsker livet i en futuristisk versjon av Lagos, Nigerias pulserende metropol. Serien er en fortelling om klassedeling, kjærlighet og teknologisk innovasjon.


Tracker

Tracker er en ny originalserie som blander elementer av sci-fi og spenning. Serien følger historien om en talentfull, men plaget sporer i et post-apokalyptisk landskap som er fast bestemt på å finne sin savnede bror mens han navigerer gjennom en rekke farlige oppdrag og utfordringer.

Blood Free

Denne serien presenterer en dystopisk fremtid hvor samfunnet er delt av genetisk manipulasjon. Blood Free utforsker de mørke sidene av vitenskapelig fremskritt og etikk gjennom øynene til en ung kvinne som kjemper mot undertrykkelse i et samfunn besatt av renhet og perfeksjon.


Dette er nytt på Disney+ i april 2024

Annonse

Disney+ pakker: