Uke 6: Serie- og sesongpremierer (2024)

Mye nytt denne uken, med Netflix og HBO Max på topp. Vi har gledet oss til Curb Your Enthusiasm, så denne er kanskje stjernen i showet for uke 6. Likevel er det en del andre som også fortjener å dras frem i lyset:

Curb Your Enthusiasm sesong 12 – HBO Max – 5. feb

Gjennom elleve suksessfulle sesonger utforsker serien hvordan tilsynelatende små detaljer i hverdagen kan føre til alvorlige konsekvenser. For å opprettholde spontaniteten er serien filmet uten manus. etter 12 sesonger kjenner de både hverandre og karakterene sine så godt at dette burde bli ganske bra.

Annonse
Klipp: HBO Max

Raël: The Alien Prophet sesong 1 – Netflix – 7. feb

Hvordan blir en sekt til? Med intervjuer av hans tilhengere, kritikere og Raël selv, følger denne dokumentarserien hvordan en UFO-inspirert religion utviklet seg til en kontroversiell kult. Se traileren her. Dette er en grøssende historie om hvordan mennesker kan ledes helt på ville veier av sin egen hjerne og flokkmentalitet. Det er et fascinerende dypdykk inn i psyken vår og hvordan denne sekten som oppsto både kan ha hatt kvinnelige slaver og kom veldig langt i forsøket på å klone mennesker. Det er en ganske trippy historie, ikke for alle, men hvis du liker dokumentarer om alt det rare som gjemmer seg i historien til menneskene, eller om konspirasjonsteoretikere og sekter som man ikke på en naturlig måte eller ville fått tilgang til, så er denne kanskje noe for deg.

One Day – Netflix – 8. feb

Føler du for litt romanse? Dex og Em hadde en dag sammen før livene deres to så forskjellige retninger at de ikke så hverandre igjen før et år var gått. Da ikke de nok en gang en dag sammen. Hvorfor er de fremdeles så knyttet til hverandre? Miniserien utforsker de forskjellige retningene livet kan ta, basert på valgene våre.

Klipp: Netflix

Halo sesong 2 – SkyShowtime – 9. feb

Har produsentene hørt på fansen, som ønsket en mye bedre sesong, mer fokusert på kildematerialet? Det er det store spørsmålet som skal besvares denne uken. Halo er et kjært spill for de fleste som gamer, og en serie som fanger essensen av dette vakre space-action eventyret hadde vært en fryd å se. Vi håper sesong 2 klarer å stramme skruene.

Med galaksen på randen av krig begir John seg ut på en reise for å finne nøkkelen til menneskehetens frelse eller undergang: Halo.

Første episode kommer på Paramount+ 8. februar, og på SkyShowtime dagen etter.

Klipp: Paramount+

Ukens premierer

Klikk på premierene for å se mer informasjon.


Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Om forfatter

Mia Carlsen
Mia Carlsenhttps://serienytt.no
Serienytts desksjef og selvutnevnte ninja. Jobber i skyggene. Sniker seg inn og ut av tekster og legger igjen små spor så naturlige du ikke legger merke til dem. Kan lokkes frem med te eller sjokoladekjeks.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom