HjemAnmeldelserEn del av mitt hjerte - Anmeldelse

En del av mitt hjerte – Anmeldelse

En super kul skuespiller jeg ikke visste var svensk, spiller i denne blandingen av musikal og romantisk komedie. Nemlig Malin Akerman (Jeg ser nå på navnet hennes at det kanskje kan har vært hint…), verdens beste bridezilla fra 27 dresses og Fru Axelrod fra Billions

A piece of my heart en del av mitt hjerte
Foto: Netflix

Isabella drar hjem på besøk til sin far og finner ut at Simon, hennes gamle barndomskjæreste, skal gifte seg. Hun husker alle de fine meldingene han alltid sendte henne når de var yngre og klarer ikke slippe tanken på at de aldri fikk sjansen til å se forholdet blomstre til alt det kunne vært. 

Hun forteller Edwin at hun fremdeles har følelser for Simon og lurer på om hun skal prøve seg før det er for sent. Dette begynner virkelig å rote i dynamikkene til den lille ellers stille og fredelige byen, hvor alle kjenner alle.

Simon selv virker å være litt urolig for å gifte seg, så kanskje det er en mulighet? Som for eksempel på utdrikningslaget hans, hvor hun er den eneste jenta invitert?

Foto: Netflix

Handlingen er bygget på de mange populære sangtekstene til den svenske visesangeren Tomas Ledin (i 1980 representerte han Sverige i Eurovision Song Contest med sangen “Just nu!”)

Han er høyt elsket i Sverige, for sine energiske og fengende sanger. Dansene som er lagt til er artige, så dette var virkelig en av de bedre musikalene jeg har sett. Sangene glir veldig naturlig og fint inn og ut av handlingen, og får den til å minne litt om en mer avslappet versjon av Mamma Mia!

A piece of my heart en del av mitt hjerte
Foto: Netflix

Filmen er spennende og sjarmerende, med flere enn kun Isabellas problemer som skal løses. Jeg innser at jeg ikke er flink nok til å se filmer og serier som ikke er på engelsk. Denne kan du godt gi en sjanse, jeg koste meg!

Se En del av mitt hjerte på Netflix.

Score:

Oppsummert

Søt, morsom, oppslukende, fengende musikk. Har egentlig ikke noe vondt å si.
Annonse
Søt, morsom, oppslukende, fengende musikk. Har egentlig ikke noe vondt å si. En del av mitt hjerte - Anmeldelse