Ukens serie- og sesongpremierer uke 3 (2024)

Disney+ slår til med to av ukens høydepunkt, men det er likevel HBO Max med sin fjerde sesong av True Detective som troner på toppen av kransekaken.


Ukens høydepunkter

  • True Detective er tilbake mandag 15. januar, med sin fjerde sesong. Frontfiguren denne gang er Jodie Foster, som har vært skuespiller siden hun var 2 år gammel, innehaver av 2 Oscars, og vinner av ytterlige 63 andre priser. Sesongens navn er Night Country.

Dette kan bli veldig bra, og er et virkelig sterkt kort for HBO Max denne måneden. Et lite tips: Husk at trailere ofte gir vekk mer enn de burde, før du bestemmer deg for å se denne, det kan være bedre å se sesongen med ‘uvitende’ øyne, om du uansett vet du skal se den.

Klipp: HBO Max
  • Death and Other Details på Disney+, tirsdag 16. januar. Om du ikke er av generasjonene som husker Mr «MY NAME IS IÑIGO MONTOYA! YOU KILLED MY FATHER!! PREPARE TO DIE!!!» så la oss bare anbefale en liten tur innom komedien The Princess Bride fra 1987. Yngre generasjoner husker kanskje Mandy Patinkin fra Homeland som Saul Berenson, men det er hans rolle som Iñigo Montoya som gjør ham så kjært elsket av oss i Serienytt og gjør denne serien til ett av ukens høydepunkt.

Serien handler om en ung dame (Violett Beane) som roter seg inn i et mord som eneste mistenkt på et luksus cruise. Det er kanskje litt hennes egen feil. Og den brilliante detektiven Rufus Cotesworth (Patinkin) som prøver å løse saken (og rotet hun forårsaker) i sann Poirot-stil.

Klipp: Hulu

Andre verdt å nevne

  • The Artful Dodger sesong 1 (onsdag 17. på Disney+) handler om hva som skjedde med Dodger etter hans tid som gaterøver, og hvordan fortiden har en tendens til å komme tilbake og bite deg i ræva om du prøver å ignorere den.
  • Twisted Metal (fredag 19. på Prime Video) er en høyspent action-komedie som vekker interessen vår fordi den er (1) laget av Rhett Reese & Paul Wernick, hodene bak Deadpool og Zombieland, (2) skrevet av Michael Jonathan Smith, som også skrev Cobra Kai og (3) har The Falcon-stjernen Anthony Mackie i hovedrollen.
Klipp: Peacock Originals / Prime Video

Ukens premierer

Klikk på premierene for å se mer informasjon.

Dato

Tittel


Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud