Trailer til The Artful Dodger

Disney+ kommer 29. november med serien The Artful Dodger, med mange spennende skuespillere vi ikke har noe imot å se tilbake på skjermen.

Thomas Brodie-Sangster er for de fleste den søte veslevoksne gutten Sam, som vi elsker å se løpe gjennom flyplassen i Love Actually, på jakt etter sin første forelskelse. Nå er han tilbake på skjermen som Jack Dawkins, en kirurg på 1850-tallet, som ikke klarer å slippe tak i gleden han får av å stjele.

Serien er basert på en av karakterene til Charles Dickens, fra boken om Oliver Twist, nemlig den sjarmerende tyven og gategutten Jack. I den nye serien til Disney+ har han vokst opp og oppnådd en karriere som kirurg, men ikke helt klart å slippe taket i gamle triks. Når Fergus så finner ham og truer med å avsløre hans mindre sjarmerende fortid, er det på tide å sette alle triks i boken til verks for å nok en gang unnslippe sin gamle sjef.

Det er en fryd å se Brodie-Sangster tilbake på skjermen i en større rolle. Vi har sett ham i Game of Thrones, flere av Maze Runner filmene, The Queens Gambit og annet, men det har ikke vært nok. Sammen med ham får vi også fantastiske David Thewlis, som mange kjenner fra Harry Potter, men også gjorde en grøssende god rolle i The Sandman i fjor, som den psykotiske John Dee.

Denne serien har potensiale, og stilen dens minner meg om Shadow and Bone eller kanskje The Great. Se traileren her:

Klipp: Hulu / Disney+

Se serien på Disney+ fra 29. november.

Annonse Se årets store seriebegivenhet Obi-Wan Kenobi på Disney+. Klikk her
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Disney+ pakker: