Halo sesong 2 kommer i februar

Trailer og premieredato for Halo sesong 2 er nå ute. De to første episodene av den nye sesongen har premiere fredag 9. februar, eksklusivt på SkyShowtime.I sesong to leder Master Chief John-117, spilt av Pablo Schreiber, sitt lag av elite-Spartanere i den pågående kampen mot den utenomjordiske trusselen kjent som Covenant. Etter en sjokkerende hendelse på en øde planet, føler John en betydelig endring i krigens dynamikk. Han risikerer alt for å bevise det ingen andre vil tro: at Covenant forbereder seg på å angripe menneskehetens største festning.

Annonse

Denne sesongen legger John ut på en reise for å finne nøkkelen til menneskehetens redning, eller tilintetgjørelse: Halo.

Serien er skapt og produsert av David Wiener (Brave New World) og er basert på universet som først ble introdusert i 2001 med lanseringen av det første HALO-spillet fra Xbox®. HALO blander dype personlige historier med action, eventyr og en forseggjort visjon av fremtiden.

Hovedrollene i HALO innehas av Pablo Schreiber (American Gods) som Master Chief, Spartan-117, og Natascha McElhone (Californication) som Dr. Halsey. Begge er også produsenter for denne sesongen. Serien har også en sterk rollebesetning, inkludert Jen Taylor, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, og Danny Sapani.

Blant de nye tilskuddene denne sesongen er Joseph Morgan, Cristina Rodlo, Christina Bennington, Fiona O’Shaughnessy, og Tylan Bailey. HALO er produsert av SHOWTIME® i samarbeid med 343 Industries og Amblin Television.

Sesong to har David Wiener som ansvarlig produsent, sammen med Steven Spielberg, Darryl Frank, og Justin Falvey for Amblin Television. Kiki Wolfkill er ansvarlig produsent for Xbox/343 Industries, med Otto Bathurst og Toby Leslie for One Big Picture og Gian Paolo Varani. Serien distribueres internasjonalt av Paramount Global Content Distribution.

Les også vårt intervju med Halo-stjernene Bookeem Woodbine og Yerin Ha.

Om forfatter

Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom