HjemAnmeldelserBerlin: Spennende Money Heist-forhistorie

Berlin: Spennende Money Heist-forhistorie

Om du ikke enda har fått med deg Money Heist-universet på Netflix, er dette en flott serie å starte med. Den er satt til tiden før de 5 sesongene av Money Heist, i karakteren Berlín (Pedro Alonso) sin storhetstid.

Berlín, hans gamle venn Damián og en gjeng ‘ungdommer’ er i Paris for å utføre tidenes største ran. Juveler til mange millioner skal snart forsvinne som ut av løse luften. Men samtidig som vi følger dette nervepirrende tyveriet, er det 4 kjærlighetsdrama på gang som er seriens egentlige plott, og store gullmedalje. For dem som klarer å vinne den.

Berlín i Money Heist er veldig bestemt på at forhold mellom kollega er helt uakseptabelt, det er ikke rart når du får denne bakhistorien, og ser hvordan kjærlighet kan rokke selv den stiveste tinnsoldat og slite i stykker skuddsikre planer.

Serien er full av fart, vitser og smil. Den handler om kjærlighet og tyvegods og å stå på taket til racerbiler i full fart og styrken i vennskap. Og om den perfekte plan. Den er gjennomgående spennende, med en leken tone og godt humør fra start til slutt. Optimismen er en tyvs beste venn og verste fiende, kan man si. Can’t live with it, can’t live without it.

Klipp: Netflix
Anmeldelse

Oppsummert

Når ikke helt opp til sine Money Heist brødre, emn lettsett og binge-worthy.
Annonse
Når ikke helt opp til sine Money Heist brødre, emn lettsett og binge-worthy. Berlin: Spennende Money Heist-forhistorie