HjemAnmeldelserRealityserien Love Like a K-drama

Realityserien Love Like a K-drama

Det er kommet en realityserie på Netflix som heter Love Like a K-Drama. Om du ikke har sett K-drama enda, så har jeg en god del å anbefale.

Premisset til serien er «Kan en kyssescene bli til kjærlighet?» og setter åtte skuespillerspirer sammen – og opp mot hverandre – når de skal konkurrere om roller i forskjellige serier. Skuespillerne må slå seg sammen i par til hver audition, hvor kun ett par har sjansen til å spille i serien. Det er en enorm sjanse for dem alle å bryte gjennom i karrieren, og samtidig er det en stor sjanse til å finne kjærligheten. Så hva velger du, om den du har best kjemi med av skjermen ikke er den du oppnår best resultat med på auditions?

Kjærlighet eller karriere? Eller kan man oppnå begge deler? Det er en søt serie i klassisk koreansk stil: Litt klein, men vanskelig å se vekk.

Love Like a K-Drama har fire episoder ute, mer kommer tirsdag 5. desember.

Annonse