Traileren til den norske Netflix-filmen Troll har nå over 8 millioner visninger

Det ligger an til stor suksess for regissør Roar Uthaugs nye film Troll, som kommer på Netflix 1. desember. På to uker har filmens trailer blitt sett 8,6 millioner ganger.

Ikke sett traileren? Da vil det tallet øke, for her er den:Annonse

Til sammenligning har Enola Holmes 2-traileren to millioner visninger. Kun Glass Onion: A Knives Out Mystery (11 millioner), The Crown sesong 5 (9,6 millioner), 1899 (9,1 millioner) og Wednesday Adams (9,5 millioner) kan skilte med flere visninger siste to måneder av videoer Netflix har sluppet på sin offisielle Netflix-konto.

Det er fortsatt et godt stykke opp til Squid Game-traileren, som på et år har blitt sett over 50 millioner ganger, men for en norsk produksjon er dette formidabelt. Filmen har alt nådd samme antall visninger som Ragnarok-serien, sensommer-satsingen Royalteen ligger på rett i underkant av en million visninger.


Fra Hollywood-storfilm til Netflix-storfilm

Troll handler om en krisesituasjon som oppstår når tunnelarbeid vekker til live et sagnomsust vesen. En trio bestående av representanter fra vitenskapen, forsvaret og byråkratiet må samarbeide for å håndtere trusselen.

Foto: Netflix

Roar Uthaug (Tomb Raider, Fritt Vilt) står for regi, Espen Horn er produsent, Espen Aukan er manusforfatter og skuespiller-ensemblet består av blant annet Ine Marie Wilmann, Kim S. Falck-Jørgensen, Mads Sjøgård Pettersen og Gard B. Eidsvold.

2022tor01des09:00PremiereTrollNetflix 1

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: